Kalbimin Sultanı Ayperi Kimdir? Özge Özkaplan Hakkında Detaylar?


Güncelleme: 13 Haziran 2018 : 21:26
0

Türk ve Rus ortam yapımı Kalbimin Sultanı dizisi Star Tv’de yayına girdi. Dizi yayına girer girmez bir çok karakterde izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle Ayperi karakteri güzelliği ile ilgi odağı olmaya devam edecek gibi.

Tari ve romantik komedi türünde ekranlara gelen dizide Ayperi karakteri Harem’deki cariyelerden birisidir. Gençtir, güzeldir ama bilge bir kişiliği vardır. Öğretmen Anna’nın en yakın arkadaşı olacak ve ona yardım edecektir. Ayperi karakterini canlandıran oyuncumuz Özge Özkaplan’dır.

Özge Özkaplan, Blu Tv’de yayınlanan Çalınmış Hayatlar isimli dizide Özgecan Arslan’ı canlandırmıştır. Aslen Ankara doğumlu olan Özge, Hacettepe Üniversitesi mezunudur. Yapımcı olarak sektörde yer alan Özge Özkaplan daha sonra oyunculuk alanında kendisini geliştirmeye başladı. 2 yıl boyunca bazı hocalardan ders aldı. Şimdi ise Star Tv’de Kalbimin Sultanı isimli dizide Ayperi karakterini canlandırmaktadır. Peki dizinin konusu nedir, kısaca bakalım?

[kirmizitext]Kalbimin Sultanı Dizi Seti Nerede? Kalbimin Sultanı Nerede Çekiliyor? için tıklayınız[/kirmizitext]

Cihanı saran bir aşk masalı… Yapımcılığını Maya Film ile Rus ortağı Gazprom üstlendiği, ilk Türk – Rus ortak dizi projesi olan “Kalbimin Sultanı” dizisinde eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi konu ediliyor. Biri bir hükümdar, diğeri özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı… Mahmud ve Anna… Halkın arasına karışan Sultan Mahmut, Rus Büyükelçiliğinde öğretmenlik yapan Anna ile karşılaşır. Anna karşı kıyıya geçmek ister ve kayıkçı sandığı Sultan’ın kayığına biner.

İkilinin karşılaşması sonrasında Sultan, öğretmen olduğunu öğrendiği Anna’nın saraya gelerek çocuklarına ders vermesini ister. Anna bu süre zarfında haremde kalması gerektiğini öğrendiğinde, teklifi reddetmeye karar verdiyse de babasını korumak için saraya girmek zorunda kalır… Anna’nın saraya girmesi ise Hoşyar Sultan’ın hiç hoşuna gitmez. Genç bir Muallime’nin gelişi saraydaki tüm dengeleri değiştirecektir.

Kalbimin Sultanı Tanıtım Fragmanı