Kalbimin Sultanı Dizisi Anna (Alexandra Nikiforova) Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 14 Ağustos 2017 : 21:19
2

2017 – 2018 yeni sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanan Kalbimin Sultanı dizisinde çalışmalar hızla devam ediyor. Kalbimin Sultanı dizisi başrol oyuncuları büyük bir titizlikle seçildi ve uzun zamandır açığa çıkmamıştı.

Kalbimin Sultanı Anna karakteri kim? Kalbimin Sultanı kadın başrol oyuncusu adı ne oynadığı diziler nelerdir gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Yapım şirketinin oyuncu seçiminde titiz davrandığı bilinmekteydi. Bu anlamda dizinin kadın başrol oyuncusu için Rus bir oyuncu ile görüşmeler yaptığı basına sızmıştı. Şimdi ise Kalbimin Sultanı kadın başrol oyuncusu güzelliği ve karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rus Alexandra Nikiforova oldu.

Yeni sezon dizilerde yabancı oyuncuların yer alması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. İlgi ile izlenen dizide Osmanlı Sarayı’nda geçen bir romantik komedi olayını konu alacak. ‘Kalbimin Sultanı’ dizisini Kerem Çakıroğlu yönetecek.

Yetenekli oyunculuğu ile ekranlara gelen ve Anna karakterini canlandıran oyuncu Alexandra Nikiforova’dır. Güzelliği ile göz kamaştıran  Alexandra Nikiforova adlı oyuncuyu yakından tanıyalım. Güzel ve başarılı oyuncu hakkında detaylar en kısa zamanda haberimizde olacak.

 

Comments are closed.