Kalk Gidelim 2. Sezon Devam Edecek Mi? Kalk Gidelim Yeni Gelen Ayrılan Oyuncular


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 00:35
9

Trt’nin sıcak aile dizisi Kalk Gidelim 2. sezon devam edecek mi? 2018-2019 sezonunda Kalk Gidelim yeni gelen ve ayrılan oyuncular kimler olacak? Dizilerine sahip çıkmasıyla bilinen Trt, Kalk Gidelim 2. sezon için tamam mı devam mı diyecek? İşte Detaylar…

Yaz dönemi yaklaşırken dizilerin final yada sezon finali kararları için kanallar çalışmalarını yürütmeye başladı. Hangi dizilerin 2. sezonda devam edeceği, hangi diziler için yolun sonuna gelindi şu dönemlerde karara bağlanıyor. Kalk Gidelim 2. sezon devam edecek mi sorusu dizinin takipçileri tarafından şimdiden merak edildi.

Sıcak, samimi ve eğlendiren senaryosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kalk Gidelim dizisi final mi yapacak yoksa 2. sezon da kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek mi? Öncelikle dizinin son haftalarda reyting kaybı yaşadığını söylemek gerekiyor. Başladığı günden bugüne kadar zaten afaki bir reyting oranı alamayan Kalk Gidelim dizisi için 2. sezon devam edecek demek çok doğru olmaz. Eğer Kalk Gidelim dizisi Trt dışında bir kanalda yayınlanıyor olsaydı çoktan final bayrağını çekmişti. Fakat Trt, yayıncılık esaslarının gerektirdiği kriterlere uygun hareket eden bir kanal olduğu için emek verilen tüm dizilerine sahip çıkıyor.

Kalk Gidelim dizisi 2-3 arası reytinglerle, 1 milyon kadar bir izleyiciye hitap ediyor. Normal şartlarda bu oran oldukça az. Fakat Trt, Kalk Gidelim dizisi reytingleri ne kadar düşük olursa olsun izleyicisine saygı gösterdi ve diziyi bugüne kadar getirdi. Dizinin eğlenceli senaryosunun yanı sıra kalabalık ve kaliteli oyuncu kadrosu da izleyenleri cezbediyor.

Kalk Gidelim dizisinin bir dezavantajı da cumartesi gibi güçlü rakiplerin olduğu bir günde ekrana geliyor olması. Çünkü aynı gün aynı saatte, Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin ve Survivor gibi zorlu programlarla reyting mücadelesi veriyor. Ve yeni dizilerin de yayın hayatına başlaması Kalk Gidelim izleyici kitlesinin kayıp vermesine neden oldu.

Kalk Gidelim dizisi 2. sezon devem edecek mi? 2018-2019 sezonunda yeni gelen oyuncular ve ayrılanlar olacak mı? Kalk Gidelim dizisinin bu sezon final yapacağı kulislerde konuşuluyor. Sizler Kalk Gidelim dizisinin devam etmesini istiyor musunuz?

Kal Gidelim final mi yapmalı devam mı etmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

9 YORUMLAR

  1. Gerçekten içten samimi ve en başta da ailecek büyük küçük herkesin gönül rahatlığı ile izlecegi bir dizi severek izliyoruz en azından diğer diziler gibi açık saçık şiddet icerenvurup kirmalar yok sonuçta çocuklarımızda izliyor gayet kaliteli seviyeli doğal bir dizi bu sebeblerden dolayı bitmesini istemiyoruz başta trt olmak üzere emeği geçen tüm kalk gidelim ekibine sonsuz tesekkurler

  2. kalk gidelim devam etsin cok iyi bir dizi hic kacırmadan özenle takip ettim dizi kendisi beni cok bağladı ve cok hoşuma gitti inşallah devam eder

Comments are closed.