Kalk Gidelim 26 Mayıs Var mı Yok mu? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 21 Mayıs 2018 : 12:12
5

Köy, komedi ve aile türünde ekranlara gelen Kalk Gidelim dizisi Trt1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Kalk Gidelim, İstanbul’dan baba ocağına uzanan komik hikayesi ile oldukça sevildi. Dizinin 26 mayıs cumartesi var mı? Dizi severler Cumartesi günü akşam yeni bölümün yayınlanmaması ile kısa bir şok yaşadı. Peki Kalk Gidelim 26 mayıs cumartesi günü yayınlanmayacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kadrosunda Erkan Sever (Mustafa Ali Dal), Ayça Varlıer, Ufuk Özkan (Seyfettin Dal), Yıldız Kültür, Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan, Zeynep Irgat, Emin Gürsoy, Mehtap Bayri, Kerim Yağcı, Andrey Polyanin, Nalan Okçuoğlu, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır ve Pelin Şahin gibi isimleri barındıran dizinin reytinglerdeki başarısı gözlerden kaçmamıştı. Belli bir izleyici kitlesine ulaşan dizi son haftalarda oldukça yüksek reyting kaybı yaşadı.

Geçtiğimiz hafta 16 sıraya kadar düşen dizi önceki hafta 12. Sırada idi. Dizinin final kararı aldığı gelen bilgiler arasında. Bu hafta dizi ekranlara gelmeyecek. 26 mayıs cumartesi günü Kalk Gidelim yeni bölümü olmayacak. Dizinin yeni bölümü 2 Haziran Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi büyük ihtimal final bölümü çekimleri için ara verdi.

Kalk Gidelim için final yolu gözüktü. Dizi yakın bir zamanda final yapacak gibi. Totalde çok gerilerde olana reytingler Ab ve ABC1 kategorilerinde ise hiçte standart değil. Değişken bir durum söz konusu. Bu da kanalı ve yapım şirketini düşündürmekte. Kalk Gidelim final mi yapacak, ne zaman final yapacak konulu yazımızı aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Kalk Gidelim Final Tarihi Belli Mi? Kalk Gidelim Ne Zaman Bitecek? için tıklayınız[/kirmizitext]

5 YORUMLAR

  1. Cumartesi günü gelsin de Kalk Gİdelim i izleyelim diye hevesle bekliyoruz. Ege havasını televizyondan da olsa hissetmek, büyük aile yemeklerine konuk olmak, torun torba hep birlikte yaşamlarını gözlemlemek çok hoşumuza gidiyor. Final yaptırılırsa yazık olur.

  2. Devam etmesini istiyorum, eğlenmeye ihtiyacımız var. Sanatçılar, bilhassa ufuk özkan süper.

  3. LÜTFEN AMA LÜTFEN DİZİYİ ALLAH RIZASI İÇİN BİTİRMEYİN NEOLUR ALLAHA İNANCINIZ WARSA NE OLUR BİTİRMEYİN SON ZAMANLARDAKİ EN GÜZEL AİLE WE KOMEDİ DİZİSİ HAFTAYA CUMARTESİ Nİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYECEGİZ BİZİM İÇİN GÜNLERDEN BUGÜN KALK GİDELİM Dİ LÜTFENNN

Comments are closed.