Kalk Gidelim 4 Ağustos Özeti 31.Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 30 Temmuz 2018 : 10:11
0

9 Haziran 2018 cumartesi günü 29. bölümü ile sezon finaline giden Kalk Gidelim dizisi ikinci sezonu 28 Temmuz yine cumartesi akşamı açtı. TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi Kalk Gidelim dizisi yeni sezonda da vazgeçilmezleri arasında olacaktır. Peki Kalk Gidelim dizisi 31. bölümde neler olacak? Yeni sezonun ilk bölümünü geride bırakırken 2. Bölümü merak neden izleyiciler arama motorlarına koştu.

Diziden biraz bahsedecek olursak, Mustafa Ali ve Nurcan oğulları Canberk ile birlikte İstanbul’daki evlerine dönmüşlerdir. Mustafa Ali iş peşinde koşarken, Nurcan da yine eski günlerdeki gibi evlilik yıl dönümünü daha nasıl şaşalı biçimde kutlayabilirim, eşe dosta gösteriş yapabilirimin derdinde.

Seyfettin ise karmakarışık bir durumda. Sevdanur canı doldurması sonucunda Seyfettin’den boşanmak ister. Seyfettin ise oldukça üzgün saçı sakalı kesmeden mahkeme gününü bekler. Tüm köylü bu boşanmaya engel olmak istese de Sevda boşanmayı bir kez kafasına koymuştur. Buna tek engel olacak kişi Mustafa Ali de olaya karışacaktır.

Canberk ile Melis ise yine kötü planlar peşindedir. Melisa’nın ailesi ile tanışmaya Mustafa Ali’yi ikna ederler ve Melisa’nın evine götürürler. Burada Mustafa Ali hiç beklemediği bir durumla karşılaşacaktır.

[kirmizitext]Kalk Gidelim 2. Sezon Devam Edecek Mi? Kalk Gidelim Yeni Gelen Ayrılan Oyuncular[/kirmizitext]

Bütün bunlar olurken köyde gizemli bir adam Meryem’in etrafında dönmeye başlar. Köydekilere dair her şeyi öğrenen karavanı ile gezen gizemli adam ne yapacaktır? Yapacakları kime ne kadar zarar verecektir merak eden izleyiciler haberimiz güncellendiğinde buradan takip edebilirsiniz.