Kalk Gidelim Canberk Ayrıldı mı? Çıktı mı? Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 7 Haziran 2018 : 16:02
0

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim de ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Dizide Canberk karakteri sezon finalinin yayınladığı bölüm olan 29. Bölümde diziden ayrılıyor. Peki Canberk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran neden diziden ayrıldı? Neden çıkartıldı?

Kadrosunda Erkan Sever (Mustafa Ali Dal), Ayça Varlıer, Ufuk Özkan (Seyfettin Dal), Yıldız Kültür, Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan, Zeynep Irgat, Emin Gürsoy gibi isimlerin yer aldığı Kalk Gidelim’de bir yrılık yaşandı. Dizide Canberk karakterini canlandıran oyuncu Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı. Peki neden?

İddalara göre Onur Seyit, senarist Baykut Badem’in eşini kayırdığı gerekçesi ile sette tartışma çıkmış. Onur Seyit Badem’in manejer eşinin oyuncularına daha çok sahne yazdığı için tepki göstermiş. Bu sözler senarist Baykut Badem’in kulağına gibinde sette gerilim yaşanmış.

Yapım şirketi, yönetmen ve diğer ekip ise dizinin sezon finalinin yayınlanacağı 10 Haziran 2018 cumartesi günü 29. Bölümle Canberk karakterini gönderme kararı almışlar. Onur Seyit Yaran Kalk Gidelim dizisi ile yollarını ayırdı. Kendisine başarılar diliyor, bizce haksız olan bu durumu kınıyoruz. Peki Onur Seyit Yaran(Canberk) kimdir?

Kalk Gidelim Onur Seyit Yaran(Canberk)

1996 İstanbul doğumludur. Menajeri Emrah Yıldız’dır. 2016 yılı Best Model Of Turkey and World birincisi olmuştur.Haliç Üniversitesi  4. Sınıf öğrencisi olan Onur Seyit, santraç, fitnes, futbol ile ilgilenmiştir. 187 cm boyunda ve 78 kg ağırlığındadır.