Kalp Atışı 1 Eylül Var Mı Yok Mu?


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 11:06
2

Kalp Atışı dizisi 1 Eylül Cuma akşamı yok mu? Kalp Atışı 1 Eylül Cuma neden yayınlanmıyor? Kurban Bayramında Kalp Atışı dizisi yayınlanmayacak mı?

Kurban Bayramının gelmesi ile birlikte dizi sektöründe de bazı değişiklikler yaşandı. Genellikle bayramlarda özel programlarını ekranlara getiren kanallar, dizileri bayramın ilk 3 gününde yayınlamamayı tercih ediyor.

Kalp Atışı Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Bayramlarda ziyaretlerin yapılması, insanların televizyon karşısında ailecek vakit geçirmesi gibi sebeplerle Show Tv, dizi yerine bir program yayınlamayı tercih edecek gibi görünüyor.

Cuma akşamları Kalp Atışı dizisiyle reytinglerde kendisine üst sıradan yer bulan Show Tv, Kurban Bayramında yüksek reytinglerine rağmen diziyi yayınlamayacak. Diziyi izleyen kitlenin de bayramda diziyi izleyememe ihtimali kanalın bu kararı almasında etkili oldu.

Kalp Atışı dizisinin her yeni bölümü izleyici tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Geçtiğimiz dönemlerin Doktorlar dizisine benzeyen ve bu diziden de daha büyük ilgi gören Kalp Atışının bayram sebebiyle yayınlanmayacak olması izleyicilerin tepkisini çekebilir.

Eylül ve Ali Asaf arasındaki derin aşkı, doktorların çalışma sevgisini, hayatlarında yaşadıkları zorlukları bizlere gösteren dizi, büyük bir hayran kitlesine sahip. Kore Yapımı olan dizi, Kore’den uyarlanan birçok gibi dizi başarı sağladı.

Geçtiğimiz hafta dizideki doktorluk bilgileri ile ilgili bazı sıkıntılardan dolayı diziye müfettiş atanmış olsa da dizi başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Kalp Atışı Esma’nın Kafesi Nerede? İstanbul’da Nerede?

Sizce Kalp Atışı dizisinin 1 Eylülde yayınlanmaması doğru bir karar mı? 1 Eylül Cuma akşamı diziyi izlemek ister miydiniz? Fikirlerinizi yazabilirsiniz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.