Kanal 7 Kördüğüm Dizisi Akash (Mrunal Jain) Kimdir?


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 15:13
5

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Zor sevda dizisinin erken final yapmasının ardından tepkiler almaya başlayınca kanal yönetimi daha önce anlaşmaya vardığı yeni bir Hint dizisi olan Kördüğümü yani orijinal adı Uttaran olan diziyi ekranlara getirmeye başladı.

Şimdi dizinin Akash karakteri Mrunal Jain’i yakından tanıyalım. Kördüğüm dizisi Akash(Mrunal Jain) kimdir?

Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşan Hint dizisi Kördüğümde Akash karakterinin gerçek ismi Mrunal Jaindir. 9 ocak 1985 yılında Hindistanda doğmuştur. Yakışıklı oyuncu 2013 yılından beri Sweety Jain ile evlidir.

Kördüğüm dizisinin yakışıklı oyuncusu Mrunal Jain ülkesinde yayınlanan Khaani Hamaaray Mahaabhaarat ki, Bandini, Looteri Dulhan, Hitler Didi, Jhalak Dikhhla Jaa, Box Cricket League, Bandhan ve Nagarjuna-Ek Yoddha isimli başarılı dizi projelerinde görev almış ve izleyenlerin beğenisini toplamıştır.

Yakışıklı oyuncu sreejita de oldegn petal award for favorite jodi  adlı ödüle aday gösterilmiş fakat ödülü kazanamamıştır.

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint Dizisi Kördüğüm romantik drama tarzında bir dizi olup bize yakın bir kültürü bulunan Hindistan da 7 yıl boyunca beğeniyle izlenmiştir. Kördüğüm dizisinin konusu iki genç kızın hikayesini anlatmaktadır.

Tapasya ve Icha isimli iki kızın hikayesi oldukça güzel bir çekimle ekranlara taşınmıştır. Tapasya ev sahibinin kızı İcha ise evin hizmetçidir.  İkisi de aynı evi paylaşmakta fakat bu birliktelikleri bir çok defa zıt olan karakterleriyle izlenesi bir romantik komediye dönüşmektedir.

Kanal 7 Kördüğüm (Uttaran) Mrunal Jain Resimleri ve Videosu

5 YORUMLAR

  1. Selam arkadaşlar bende size katılıyorum akash çok yakışıklı ve diziye ayrı bi güzellik kattı umarım uzun sure devam eder

  2. Bencede çok yakısıklı ayrıca rolünü ıyı oynuyor.mıtı ile aşkları ayrı bi güzel.

Comments are closed.