Kanal 7 Kördüğüm Dizisi Veer (Nandish Singh) Kimdir?


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 13:37
11

Orijinal adı Uttaran olan ve  Kanal 7 televizyonunun seyircisi ile buluşturduğu Kördüğüm’ün oyuncu kadrosu ve karakterleri izleyicilerin merak konusu oldu.

Zor sevda dizisinin ani bir karar ile final yapmasının ardından kanal ekibi şansını Kördüğüm dizisinden yana kullanmaya karar verdi. Dizinin yakışıklı karakterlerinden  Veer Singh kimdir?

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi  Kördüğüm dizisinde rol alan ve dizide başrol oynayacak olan Nandish Singh dizide Veer Singh karakteri ile ekranlarda izleyenlerin karşısında olacak.


Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Bitecek-Final Yapacak?


Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kördüğüm dizisinde  Tapasya ve İşça arasında yaşanan ve karmaşık  hayat hikayesini konu alan dizide rol alan başarılı oyuncu Nandish Singh  Benimsin Dizisinde de rol almıştı.

Benimsin adlı dizide Rehan karakteri ile başarılı bir avukatı canlandıran oyuncu 25 Aralık 1981 yılında Hindistan doğmuştur. Yakışıklı oyuncu  1.83 cm boyunda ve 77 Kg ağırlığındadır.  Rashami Desai ile 3 yıllık bir evlilik yaşamış ve şimdilerde yollarını ayırmış olan çiftin bu evlilikten Manya isminde bir kız çocukları  dünyaya gelmiştir.  Magazin basınına göre yakışıklı oyuncu  Nandish Singh’in Antika Şorey ile birlikte olduğu düşünülüyor.

Kördüğüm Dizisinde Veer Singh  karakteri ile seyircilerin beğenisini kazanmaya çalışacak olan oyuncu  Nandish Singh bu projede eğlenmeyi, gezmeyi, fotoğraf çekmeyi ve kriket oynamayı çok seven bir  karakter olarak karşımıza çıkıyor.


Kördüğüm(Kanal 7) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterleri ve Konusu


 

11 YORUMLAR

  1. Bu adam gerçek hayatta Karısı Tapasya’yı yani Rashami Desai nasıl aldatır. Bu kadar güzel bir karısı varken nasıl başka kadına gider anlamak çok zor. Mal adam.

  2. Severek izliyoruz ailecek fakat yapamayanın büyük annesinin içca ya fare demesi çok sinirimi bozuyor sırf bu yüzden izlemek istemiyorum büyük anneyi hiç sevmiyorum

Comments are closed.