Kanatsız Kuşlar Asya Kim? Sera Arıman


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 01:51
1

Atv ekranlarının sürükleyici ve etkileyici senaryosuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Kanatsız Kuşlar yepyeni bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Dizinin 16 kasım perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Asya karakteriyle izleyici karşısına çıkan Sera Arıman kimdir? Yayınlanan son bölümde dizinin takipçileri Kanatsız Kuşlar Asya kimdir sorusuna cevap aradılar. İşte cevaplar…

Dizide Asya karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncunun gerçek adı Sera Arımandır. Ekranlarda görmeye alışık olmadığımız Sera Arıman yeni yeni kamera karşısına çıkmaya başlayan ve gelecek vaat eden bir oyuncu. Sera Arıman’ın dizideki rolü hakkında kısa bir bilgi verecek olursak; Asya, varlıklı bir ailenin burnu havada asi, ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden şımarık kızıdır.

Özellikle güzelliğiyle dikkat çeken Sera Arıman son günlerin en çok araştırılan ve merak edilen isimlerinde oldu. Kanatsız Kuşlar gibi milyonların severek izlediği bir dizide rol alması da onun için büyük avantaj.

Kanatsız Kuşlar diğer yaz sezonunda başlayan dizilere kıyasla başarısını korumaya devam ediyor. Aynı dönemde ekrana gelen pek çok dizi düşük reytingler yüzünden kısa sürede final yaparak ekrana veda ederken Kanatsız Kuşlar oyuncu kadrosunu genişleterek tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle genç kadrosuyla dikkat çeken dizi daha uzun süre ekranlarda kalacağının sinyalini verdi.

Kanatsız Kuşlar Asya Kimdir? Sera Arıman 

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sera Arıman Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk ve tiyatro üzerine eğitimler almıştır. Dizi oyunculuğu konusunda tecrübesiz olsa da pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Sera Arıman’a Kanatsız Kuşlar dizisindeki yeni rolünde başarılar dileriz.

Siz Sera Arıman’ın dizideki performansını nasıl buldunuz?

 

Comments are closed.