Kanatsız Kuşlar Ne Zaman Başlayacak? Kanatsız Kuşlar Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 15 Haziran 2017 : 23:55
7

Atv ekranlarının yeni sezon için en iddialı dizilerinden birisi olan Kanatsız Kuşlar ne zaman başlayacak? Kanatsız Kuşlar hangi gün yayınlanıyor? Kanatsız Kuşlar tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Ümit Kantarcılar, Fatih Al, Melis Tüzüngüç gibi ünlü isimleri başrolünde olduğu Kanatsız Kuşlar dizisinin ayrıntıları netleşmeye başladı. Dizinin senaryo çalışmaları hızlı bir biçimde sürdürülürken dizinin kısa süre içinde ekranlarda olması bekleniyor.

Kanatsız Kuşlar dizisinin yayın gününün geçtiğimiz hafta final yapan İkisini de Sevdim’in gününe denk getirilebileceği iddia ediliyordu. Perşembe akşamları yayınlanması beklenen dizi için kesin karar da verildi. Dizinin hazırlıkları tamamlanınca Haziranın ortalarında izleyici ile buluşması sağlandı.

Kanatsız Kuşlar dizisi için başka günler düşünülse de şu an Atv ekranlarında hafta içi ve sonu dahil her akşam için bir program yer alıyor. Yeni başlayan Seni Kimler Aldı dizisi de eğer ilgi görmezse ve filan yapmak durumunda kalırsa dizi Pazar akşamları da ekranlara gelebilir.

Kanatsız Kuşlar dizisi 15 Haziran Perşembe akşamı başladı. Hüznün ve dramın eksik olmadığı diziyi siz nasıl buldunuz? Dizi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Kanatsız Kuşlar dizisinin tanıtım fragmanını etkileyici buldunuz mu? Konu ile ilgili tüm görüş ve düşünceleriniz bizlerle yorum ekle kısmında paylaşabilirsiniz.

Kanatsız Kuşlar İlk Tanıtım Fragmanı 

https://www.youtube.com/watch?v=xnR0OFrQ0gM

7 YORUMLAR

  1. Kanatsiz kuslar? dizi film ask drama lutfen pazartesi ya da cumartesi baslasin lutfen ne zaman basliyor
    Kanatsiz kuslar ask drama?

  2. kanatsız kuşlar ya perşembe ya da cumartesi günün falan başlasın erken saati 19:40 gibi başla yorum yollanıyorum.

Comments are closed.