Kara Sevda 69.Bölüm tüyoları. 17 Mayıs özet


Güncelleme: 10 Mayıs 2017 : 15:24
0
Star tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kara Sevda aksiyon dolu yepyeni bölümüyle sizlerle olacak.Kara Sevda 17 Mayıs neler olacak merak konusu oldu. 69.bölüm özet ve fragmanı sizler için haberimizde. Galip Kozcuoğlu nun Leyla yı öldürme girişiminin ardından hapse girmesi kaçınılmazdı.Emir ‘in ise hiç bir Kozcuoğlu hapse giremez safsatası da yerle bir olmuş oldu.Emir’i derinden etkileyen bu durum Holdigteki dengeleri de değiştirmeye yetti.
Kemal’de,Leyla nın vurulma sürecini araştırırken yapılan araştırmanın ucu  Asu’nun kaçırılma süreciyle ilgili bilgilerinde kapılarını açmıştır. Bu sebeple Asu nun da babasının yanına gitmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Tabi Komser Mercan boş durmaz ve Kemal’e Nihan’ın içinde olmadığı birliktelik teklif eder.Bu istenilen olsa da Nihan hiç bir şeyden geri kalmayacağı gelen haberler arasındadır.
Kemal ve Asu boşanma davası sonunda tek celse de boşanır.Boşanma davasının ardından Kemal ve Nihan arasındaki dikenli yollardan biri daha kalkmış olur. Kemal ve Nihan güllük gülistanlık günler geçirirken Kemal Asu’nun peşini bırakmaz. Asu’nun bir açığını bulup babasının yanına gitmek için uğraşır.
Asu ise hapse girmemek için Emir’le başka planlar yapar. Bu planlar doğrulsunda Asu’nun başı büyük derde girebilir.Bu arada Leyla ve Ayhan mutlu bir yuva kurmak için emin adımlarla nikah masasına oturur.Birbirlerine karşı aşkları gözlerinden okunan çifte Nihan ve Kemal de eşlik eder.
https://www.youtube.com/watch?v=rVDX0q3M5XM