Kara Yazı Dizisi Beğenildi Mi İzlendi Mi Reytingleri Nasıl 28 Mart Salı


Güncelleme: 28 Mart 2017 : 21:26
6

Kanal D ekranların da ilk bölümü ile bugün seyircinin beğenisine çıkan Kara Yazı Dizisi beğenildi mi izlenme oranları nasıl ?Başrollerinde Haluk Bilginer, Emre Kınay ve Zeynep Çamcı’nın rol aldığı dizide iki genç’in hayat mücadelesinde ailelerine kendilerini ispatlamak yolunda harcadıkları çabayı anlatan dizi de usta oyuncuların performanları büyük beğeni topladı. Fragmanları yayınlandıktan kısa bir süre sonra yayınlanmaya başlanan dizinin önhazırlığının çok iyi yapılığını söyleyemeyeceğiz.

Dizinin yayınlandığı gün de  Star Tv’nin dizisi Anne Tv 8 İn yarışma programı Survivor reyting konusunda dizinin karşısında güçlü bir rekabet ortamı oluşturuyorlar. Yeni çıkan dizilerin birkaç hafta devam etmeden ekranlardan silinip gittiği şu zamanda dizilerin başarı göstermesi oldukça güç. Genç oyuncu Zeynep Çamcı  rol aldığı her dizi tavırlarından dolayı beğeni toplamıştır. Bu güne kadar genellikle komedi dizilerinde rol alan oyuncunun dram türünde performans gösterdiği ilk yapım olacak.

İlk bölümde beklenen izlenme oranlarının çok altında kalan dizinin ilerleyen haftalarda başarısını artıacağını düşünüyoruz merak uyandıran senaryosu seyircinin de ilgisini çekecektir. İlerleyen haftalarda dizinin tutup tutmadığının bilgisini daha net bir şekilde sizlerle paylaşacağız. Siz Kara Yazı Dizisini beğendiniz mi Sizce devam eder mi yoksa biter mi Yorumlarınızı Bekliyoruz

6 YORUMLAR

  1. Mükemmel çok güzel olağanüstü bir dizi hem konusu hem oyuncukari mükemmel memete bayılıyorum

  2. bence izlenmeğe değer.şans vermek gerekir kesinlikle. güçlü bir nlatım ve oyunculuk en azından ciddiyet var emek var

Comments are closed.