Kaybolan Çiçekler Neden Bitti? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 23:40
0

Fox Tv’de yayınlanan Kaybolan Çiçekler yeni sezonda devam edecek mi? Kaybolan Çiçekler 2018 yılında var mı yok mu? Kaybolan Çiçekler neden bitti? Neden Yayınlanmıyor? son günlerde en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alan tüm bu soruların yanıtı haberimizin devamında…


Her Şey Gerçek Nasıl Bir Program?


2017 yılında RTÜK’ün yasaklamasıyla tüm izdivaç programları yayından kaldırılmıştı. Show Tv’de Evleneceksen Gel, Atv’de Esra Erol’la, Star Tv’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen evlilik programları yeni yayın döneminde ekranlarda yer almadı. Kanallar bu açıkları kapatmak için farklı formatlarda programlar yaparak izleyiciyle buluşturdu. Bu programlardan bir tanesi de Fox ekranlarında yayınlanan Kaybolan Çiçekler oldu.

Kaybolan Çiçekler format olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla birebir aynı. Fakat tabi ki yıllardır bulduğu kayıplar, kavuşturduğu aileler ve çözdüğü faili meçhul cinayetlerle bir marka olan Müge Anlı kadar başarılı olamadı. İnci Ertuğrul’un sunumuyla ekrana gelen programda teknik olarak hiç bir eksik olmamasına rağmen yeterli reyting alamadı. Ve programın 2018 yılında yayınlanmamasına karar verildi. Sadece Fox değil, Show Tv, Star Tv, ve Atv’de Esra Erol da aynı formatta programlarla yayın hayatına devam ediyor.

Kaybolan Çiçekler programıyla ilgili geçtiğimiz aylarda çıkan haberler programa olan güveni sarsmıştı. Kaybolan Çiçekler’in kurgu olduğu, olayların gerçekle ilgisi olmadığı iddia edilmiş bu haberlerde izleyenlerin programa karşı bakışını ne yazık ki olumsuz yönde etkiledi.

Kaybolan Çiçekler düşük reytinglerden ötürü 2018 yılında ekranlarda olmayacak.