Kayıt Dışı Zeynep Öldü mü? Songül Öden Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 21:06
0

Yeni sezon dizileri arasında Kanal D ekranlarında yerini alan Kayıt Dışı dizisi heyecan dolu ilk bölümü geride bıraktı. İlk bölümüyle beklediği ilgiyi göremeyen Kayıt dışı diziye heyecan katma amacıyla oyuncu değişikliği için adım attı.

Dizide başrol oyuncuları arasında olan Zeynep (Songül Öden) öldü mü diziden ayrılacak mı yoksa sadece bir kaza olarak kalacak ve dizide devam mı edecek gibi soru işaretleri için haberimizi okuyabilirsiniz.

Dizide Ali Kemal görünürde bir sigorta şirketi yöneticisi iyi aile babası bir eşi ve güzel bir kızı var. Fakat gerçekte ise devlet ajanı. Büyük bir organizasyonun başında ülkenin politika ve ekonomisine her türlü spekülasyonu yapabilen Ekrem adında bir adamın peşinde.

Kendisine verilen görevi son derce düzgün bir şekilde yerine getiren Ali Kemal bir türlü ulaşamadığı Ekrem’e kız kardeşi vasıtasıyla ulaşmaya çalışır. Kız kardeşi Zeynep ise gönüllü doktorlarla yurt dışına gitmiş orada bir oyun üzerine kaçırılmıştır. Oyunun başrolünde ki Ali Kemal sanki onu kurtarmış gibi görünüp kendisine Zeynep’i aşık etmeye çalışır.

Zeynep’ i kurtararak onun dikkatini çekmeyi başarmıştır.Zeynep artık Ali Kemal i araştırmaya başlar. Kimdir nedir necidir diye Ali Kemal’in peşine düşer. Düşünmediği şeyler başına gelir ve Ali Kemal’in arabasına arkadan çarparak bayılır. Bu esna da bayıldı mı öldü mü henüz bilmiyoruz. Ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Siz Zeynep karakteri için ne düşünüyorsunuz? Songül Öden bu karakteri canlandırabiliyor mu? Yetenekli oyuncu bu şekilde diziden ayrılsın mı yoksa devam mı etsin?