Kenan İmirzalıoğlu 2017-2018 Yeni Dizisi Belli Oldu Ne Zaman Hangi Kanal Da Başlayacak


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 14:35
27

Kenan İmirzalıoğlu 2017-2018 Yeni Dizisi Belli Oldu Ne Zaman Hangi Kanal Da Başlayacak

En son Karadayı dizisi ile ekranları sallayan Kenen İmirzalıoğlu’nun yeni dizisini hepimiz büyük bir merakla bekliyorduk. Sonunda beklenen haber geldi yakışıklı oyuncu 2017-2018 döneminde yeni dizisi ile ekranlara dönüyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacağı açıklaması yapılan dizi ile elimize ulaşan bilgileri sizlerle paylaşalım .

Yaz döneminde çekimlerine başlanması planlanan dizinin Senaryosu bitmiş durumda. Eylül ayında ekranlara gelecek şekilde çekimleri yapılacak Cast çalışmaları davam eden dizinin oyuncuları netleştikçe sayfamızdan sizlere duyurmaya devam edeceğiz. Yeni dizisi ile ilgili elimize ulaşan diğer bir bilgi, tarihte belli bir dönemi anlatan tarzda bir yapım olacak. Oyunculuğu ile başarısını kanıtlamış olan Kenan İmirzalıoğlu bu yapımı ile de büyük ses getirecek gibi duruyor. Peki bu proje de Kenan İmirzalıoğluna hangi güzel eşlik edecek

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni sezonda Kanal D ile anlaştı ve Fatih dizisi ile seyirci ile buluşacak. İstanbul’un çeşitli mekanlarında çekilecek olan Fatih dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında olacak. Dizi hakkında bilgileri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.


Fatih Dizisi Hakkında Her Şey<<<tıkla


Kenan İmirzalıoğlu’na yeni dizisinde hangi oyuncu eşlik edecek bu konu ile ilgili net bir bilgi olmakla birlikte en güçlü isim Özge Gürel gibi gözüküyor. Güzel oyuncuya yeni dizide rol alması için teklif götürülmüş ancak sonucu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış. Sizce Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisinde kiminle oynasa güzel olur Yorumlarınızı Bekliyoruz.

27 YORUMLAR

  1. Berguzar korel olsun karadayıda çok yakışmışlardı ama şuan bir dizide oynuyor bencede eşi olsun

  2. tuba buyukustun olursa kariyerin biter imirzalioglu.hayir kivancla yakinsiniz uyarmiyo mu seni kendi yasadigi sorunlarla ilgili anlamadim ki.biblo gibi guzel olmak yetmiyor.ruh kattigi bir sahne yok.bu denli itici bir guzelligin nesini seviyor insanlar tuhaf.bu kadin tek kelimeyle oyunculugun yuz karasi.

  3. tuba buyukustun kesinlikle olmasin.mahveder tum kariyerini.kendisinden iyi bir cast olarak bahsediyo ya kafami vurcak yer ariyorum.

  4. Aynen katiliyorum yazan arkadaslara.tuba buyukustun fahriye evcen gibi populeritesi oyunculugunun onune gecmis isimlerden uzak durmali imirzalioglu..

  5. tuba buyukustun olmasin da kim olursa olsun dermisim:)imirzalioglunu ben de sabirsizlikla bekliyorum.kenan umarim cesur ve guzel’de kivancin tuba’yla yasadigi hezimeti görup boyle bir tercihe evet demez..birce akalay kariyerinde kenan’i zirveye oturtacak bir insan bence ?

  6. kenan ımirzalı oglunun hastasıyım ve ona tek yakıstırdıgım guzel oyuncu tuba buyuk üstün

  7. Kenan İmirzalioğlu’nun dizisini sabırsızlıkla bekleyenlerden birisi de benim. Ezel, Karadayı izlediğim dizileri. Bütün sinema filmlerini izledim. O ekranların her daim aranılan yüzü. Onun yokluğu hissediliyor..Ben şimdiden hangi senaristin hikayesine evet diyecek çok merak ediyorum. Senaryo konusunda çok titiz olduğunu biliyoruz önüne pek çok hikaye gitti, içine sinmediği için kabul etmedi. Bu yüzden bu yıl bir projeye başlanmamış. Kenan Atv’nin ekran yüzü güçlü bir şekilde ekranlara dönecektir. Bir dönem filmiyle ekranlara dönsün isterim. Dizilerin bu soğuk ve duygusuz haline bir naiflik katsın. Hem mert olsun hem duygulu. O dizilerde her dönemin kahramanı olacağı için; partneri hem güzel hem naif hem de güçlü görünmeli. aklımdaki isim Hande Doğandemir, Gürcan Arslan…popülerlikleri oyunculuklarının önünde olan isimler olmasın. mesela (Tuba Büyüküstün, Meryem Uzerli, Beren Saat, Fahriye Evcen) gibi isimler….

  8. Kenan evlat kendini uluslararası sularda kanıtlamış ve kabul ettirmis bir kişiliğe sahiptir kenan evlatla kim rol alacaksa çok şanslı buluyorum tercih sorulmuş olsa derim ki Bergüzar kızım

  9. Kenan imirzalioğlunun bütün dizilerini severek ve beğenerek izledim hele Karadayı dizisi bambaskaydi sabırsızlıkla bekliyorum o diziyi zaten kenan imirzalioğlunun hayranıyım

Comments are closed.