Kenan İmirzalıoğlu’nun Dizisi Fatih Neden Başlamadı? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 21:50
0

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlamak için gün sayan ve çekimleri devam eden Fatih Dizisi, dizinin çekimlerinin başlanmasından uzun süre geçtiği halde, hala yayın günü açıklanmamıştı. Yapımcılığını 03 Yapım Şirketi’nin, Kenan İmirzalıoğlu, Metin Akpınar, Çetin Tekindor ve Altan Erkekli gibi usta oyuncuların rol alacağı dizinin yayın günü hakkında henüz  somut bir açıklama yapılmamıştı. Bu sessizlikten dolayı akıllara Fatih Dizisi neden başlamadı? ne zaman başlayacak? gibi sorular gelmeye başladı.

Sezonun en yüksek bütçeli dizisi olarak ekranlara gelmeyen hazırlanan Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi çekimlerinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda çekimlerinin başlandığı haberi duyurulan Fatih Dizisi, 03 Yapım Şirketi ile yönetmen Altan Dönmez arasında anlaşmazlık yaşandı. Yönetmen Altan Dönmez’in çektiği ilk bölüm yapım şirketi tarafından beğenilmeyerek çöpe atıldı.


FATİH DİZİSİ OYUNCU KADROSU<<<tıkla


Yönetmen Altan Dönmez ile yollarını ayıran Yapım Şirketi,  yönetmen koltuğu için Cevdet Mercan ile anlaştı. Yapım Şirketi tarafından duyurulan bu önemli gelişmeye ek olarak; senaryosunun yeniden düzeltileceğini, oyuncu kadrosu ve mekanlarda değişikliğe gidileceğini duyurdular. Fatih Dizisi ile alakalı yeni bilgiler edindikçe haberimiz güncellenecektir. Kenan İmirzalıoğlu’nun Dizisi Fatih Neden Başlamadı? Ne Zaman Başlayacak?