Kim Milyoner Olmak İster’de 1 Milyon TL’lik Soru-21 Haziran 2017


Güncelleme: 22 Haziran 2017 : 01:42
0

Atv ekranlarının bilgilendirirken kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de dönüm noktası yaşandı. 21 Haziran’da ekranlara gelen sezon finali bölümünde 1 milyonluk soru ekranlara geldi. İşte Kim Milyoner Olmak İster’de 1 Milyon TL’lik Soru-21 Haziran 2017

Murat Yıldırım’ın sunumu ile ekranlara gelen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen yarışma atv ekranlarında 21 haziranda sezon finalini ekranlara getirdi. Sezon finali bölümünde 1 milyonluk soru ekranlara geldi.

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor.

Sevilen programın 21 Haziranda ekranlara gelen bölümünde 12. soru açılıyor. 1 milyon TL değerinde 12. soru izleyenlerle buluşuyor.

Kim milyoner Olmak İster’in 21 Haziran’a ait tüm detaylar en kısa zamanda haberimizde olacaktır. Bizi Takipte Kalın.

Çağdaş isminde bir öğrenci. Galatasaray Lisesi son sınıf öğencisi. Fransa’nın sayılı üniversitelerinden teklif almış. Hem Fransızca hem de İtalyanda biliyor. Çağdaş çok iyi yarıştı. Risk aldı ve 1 milyon tl değerindeki soruya geldi.

1 milyonluk soru ne yazıkki zaman yetmediği için açılmadı. Önümüzdeki sezon 1 milyon tl lik soru ile yarışma devam edecek. Ancak Çağdaş’ın karşılaştığı soruları aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Çağdaş’ın Kim Milyoner Olmak İster Soruları <<< Tıkla

1 Milyonluk Soruyu Açtıran Kim Milyoner Olmak İster Çağdaş Kimdir?