Kırgın Çiçekler 83.Bölüm Neler Olacak Özet. 8 Mayıs Fragmanı


Güncelleme: 1 Mayıs 2017 : 20:47
2

Atv ekranlarının ilgi ile izlenen dizilerinden Kırgın Çiçekler heyecan dolu yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gül Abus Semerci, Yelda Eroğlu’nun kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Kırgın Çiçekler 82. bölümde yürekleri ağızlara getirdi. Kırgın Çiçekler 83. Bölüm özeti fragmanı ve ipuçlarıyla ilgili bilgiler sizler için haberimizde.

Geçen haftaki bölümünde heyecan dolu bölümüyle ekranlara gelen Kırgın Çiçeklerin kızları Eylül ün ölümü üzerine büyük bir yas tutarlar. Eylül ün ölümü herkesi perişan etmiştir. Kemal’in Eylül’ü takip etmesi için yurttan bir kıza para verdiğini öğrenen kızlar sinir küpüne döner.

Selin ise Güney ile barışmanın yollarını ararken Zehra’nın kapısına kadar gider. Diğer taraftan Kemal ise Eylül’ün öldüğünü gazetelerden öğrenir. Bu haberi öğrenir öğrenmez Metin!i alıp bir an önce kaçmanın planlarını yapar. Fakat kızların da Kemal ile ilgili büyük planı vardır ve artık her şeyi göze almışlardır. Kemal’i bulan Songül,Kader,Meral, ve Cemre kendilerini tehlikeye atarak bir silah bulur ve namlunun ucu Kemal e yönelir.Sih patlar peki Kemal Ölecek mi? Yoksa kurtulacak mı?

Kırgın Çiçekler 83. Bölüm 8 Mayıs Fragmanı (Güncellenecektir)

https://www.youtube.com/watch?v=g3Z2wwDN8M4

2 YORUMLAR

Comments are closed.