Kırgın Çiçekler 84.Bölüm Fragman? 15 Mayıs Özet ve ipuçları


Güncelleme: 8 Mayıs 2017 : 09:57
0

Atv ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Kırgın Çiçekler bi bölümü daha geride bıraktı.Kırgın Çiçekler kadrosundaki İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz (Eylül), Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Birgül Ulusoy, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat,Gökçe Akyıldız (Songül) gibi yetenekli karakterlerin de büyük başarısıyla 83 bölümü geride bırakmayı başardı.Akıllara Kırgın Çiçekler 84.Bölümde Neler Olacak düşüncesi geldi. 

Son bölümde Kemal yine yapacağını yaptı kızları bir odaya toplayıp kapıyı üzerinden kilitlei içeri de gaz verdi ve oradan ayrıldı. Kızlar ise kendilerinin Nazan’ı kurtaracağını düşünse de bir süre sonra umutları kesildi.Gazdan ilk olarak Cemre etkilenmeye başladı. Diğer tarafta Nazan ise kızların Kemali öldürdüğü düşücesiyle paniğe kapılır ve hemen oradan uzaklaşmaya çalışır.

Zehra kilitlendiği yerden çıkmayı başarınca Songül ve Güney’e yazılan mektubu ele geçirerek Selin’in kapısına yönelir.Ve Selinle mektupla ilgili bir anlaşma yapmaktadır. Kemal ise kızları orada bıraktıktan sonra Metini alıp kaçırmak için Feride ve Toprak’ın kapısında bekler.Aynı zamanda Eylül de Büşra’yı görmek isteyince Kemalle karşı karşıya gelir.

https://www.youtube.com/watch?v=mcjAPgJdv6M