Kırgın Çiçekler Ejder Kimdir? Hakkında Tüm Bilgiler


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 15:05
0

Kırgın Çiçekler yeni sezon hazırlıklarını hemen hemen tamamladı. Dizinin yeni sezon çekimleri Ağustos ayında başlamıştı. Dizi yeni sezon hazırlıklarını yeni oyuncu takviyeleri ile de sürdürdü. Yeni oyunu ve karakterleri ile yeni sezonda yine reyting rekorları kıracağa benzeyen Kırgın Çiçekler’in yeni karakterleri de dikkat çekmeye başladı.

Kırgın Çiçekler Ejder Kimdir? Gerçek adı, yaşı, boyu, oynadığı diziler, eşi, sevgilisi ve daha fazlası haberimizde. Her sezon en çok izlenen yapımlar arasına ismini yazdıran Kırgın Çiçekler aynı başarıyı bu sezonda sürme amacında. Yeni isimler ile kadrosunu güçlendiren yapımın yeni karakterleri ile ilgili tüm bilgileri sitemizden bulabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler dizisinde Ejder karakterini canlandıran oyuncu Tayanç Ayaydın‘dır. 1979’da İstanbul’da doğan Tayanç, Özel Doğa koleji mezunudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde okuyan oyuncu bir dönem Bulut Köpük ile evli kalmıştır. İlk tanınması 2004 yılında “Aliye” dizisinde oynadığı Doktor Kahraman rolü ile olmuştur.

2008 yılında Antalya Altın Portakal Film festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır. Daha sonra Locarno Film Festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır. 2009 yılında gösterilen Sakarya Fırat dizsinde başrol oynamıştır.

2014 yılında Zeytin Tepesi dizisinde yine başrol oynamış ve Aslıhan Gürbüz’e eşlik etmiştir. Oyunculuk dışında baterşi, gitar ve saksafon çalabilen oyuncunun Eğirdir gölü kenarında bir evi bulunmaktadır.

Oynadığı diziler ise kısaca şöyledir; Gece Yürüyüşü, Aliye, Ziyafet, Kalbin Zaanı, Sıla, Pazar-Bir Ticaret Masalı, Aşk Yakari Ey Aşk Nerdesin, Büra ,Sakarya Fırat, Aşk Kırmızı, Zeytin Tepesi, Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol almıştır.


Kırgın Çiçekler 3. Sezonda Yeni Giren Oyuncular Kim? 2017-2018 Oyuncu Kadrosu


Sizce yakışıklı oyuncu dizide başarılı mı? Rolünün hakkını veriyor mu? Duygu ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.