Kırgın Çiçekler Tuna Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 9 Ocak 2018 : 13:13
1

Ekranların en uzun soluklu dizilerinde Kırgın Çiçekler zengin oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye Tuna karakteriyle dahil olan genç oyuncu izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Peki Kırgın Çiçekler Tuna kim? Kırgın Çiçekler Tuna’nın gerçek adı, yaşı, sevgilisi ve kariyeri hakkında tüm bilgiler.


Kırgın Çiçekler Final Yapmasın Bitmesin


Diziye son bölümlerde dahil olan Tuna, Nazan’ın Eylül ve Serkan’ın aralarını bozması için tutuğu bir gençtir. Dizinin son bölümünde Nazan Tuna’nın üzerindeki baskıyı artırınca, Tuna çeşitli bahaneler bularak kızların evinde kalır. Bu olayı öğrenen Serkan ve Ali Tuna’nın evdeki varlığından rahatsız olur ve onu göndermek için uğraşırlar. Diğer taraftan Tuna ile tanışan Kader ise ondan çok hoşlanır. İzleyenler ilerleyen bölümlerde Tuna ve Kader’in arasında neler yaşanacak, Kader ve Tuna sevgili mi olacaklar soruların yanıt aradı. Şimdiye kadar çok ön plana çıkmayan Tuna 105 bölümde izleyenlerin ilgi odağı olmayı başardı.

Tuna’nın asıl amacı ortaya çıkınca Tuna’nın diziden ayrılacağını düşünüyoruz. Çok uzun süre Kırgın Çiçekler kadrosunda yer almayacak.

Kırgın Çiçekler Tuna Kim? Özgür Başol

Kırgın Çiçekler Tuna karakterine hayat veren Özgür Başol,oyuncu ve modeldir. 20’li yaşların başında olan genç oyuncu hakkında detaylı bilgiler bulunmuyor. İnstagram hesabı: OZGURBASOL Bu hesaptan yakışıklı oyuncunun fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Sizlerde Özgür Başol hakkında bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.