Kırık Ayna Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 12 Nisan 2018 : 19:52
3

Fox TV, yaz sezonu için yeni dizi projelerinin hazırlıklarını sürdürüyor. Bunlardan biri de Kırık Ayna isimli yeni dram ve hüzün ağırlıklı bir proje. Kaliteli isimlerinden elinden çıkan Kırık Ayna dizisi nerede çekiliyor? Kırık Ayna dizisi seti nerede? Yeni başlayan tüm dizilerde olduğu gibi Kırık Ayna dizisiyle ilgili en çok araştırılan konulardan biri de bu.

Senaryosunu Volkan Gürses’in kaleme aldığı  yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği Kırık ayna çok yakında ekranlara gelecek. Yaz sezonunda yayınlanacak dizi yüksek reyting almayı başarırsa yeni sezonda da devam edecek. Oldukça dişli rakiplerin olduğu dizi sektöründe tutunmak artık gerçekten çok zor. Kırık Ayna dizisinin cast çalışmaları ve hazırlıkları tamamlanır tamamlanmaz çekimleri de start alacak.

Dizinin detayları gelmeye devam ettikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Kırık Ayna dizisi nerede çekiliyor, dizi seti nerede, nasıl gidilir sorularını merak edenler için kısa bir açıklama yapalım.

Sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda bir çok dizide olduğu gibi Kırık Ayna dizisi de İstanbul’da çekilecek. Dizilerin İstanbul dışında çekilmesi yapım şirketleri için oldukça zor oluyor. Çünkü oyuncular İstanbul dışına çıkmayı çok tercih etmiyorlar. Bu durumda dizinin ambiyansı farklı şehirleri farklı kültürleri yansıtsa da İstanbul dışına çıkılması mümkün olmadığı için özel setler inşa ediliyor.

Kırık Ayna dizisi İstanbul’da çekilecek. İstanbul’un güzide semtlerinde çeşitli setler kurulacak. Set adresini en kısa zamanda sizler paylaşacağız.

Sizler Kırık Ayna dizisinin set adresini tam olarak biliyorsanız yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.