Kırık Bir Aşk Hikayesi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 12:21
0

Fox Tv ekranlarının yeni sezon için en iddialı dizilerinden birisi olan Kırık Bir Aşk Hikayesi nerede çekiliyor? Kırık Bir Aşk Hikayesi dizi seti nerede? gibi merak edilen sorular için dizihaberci.com adresini takip edebilirsiniz. 

TMC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin adı ilk olarak Meryem konulmuştu. Ancak Meryem isminden vazgeçildi ve dizinin adı Kırık Bir Aşk Hikayesi konuldu. Dizi için birbirinden ünlü isimlerle de anlaşmalar yapıldı. Dizide Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Serenay Aktaş, Türkü Turan, Ayça Topaloğlu gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alacak.

Kırık Bir Aşk Hikayesi dizisinin çekimlerinin İstanbul’da yapılmasına karar verildi. Çünkü dizide etkileyici olacak unsur dizinin çekim yerinden ziyade konusu olacak. Meryem karakterinin babasının fırını için mekan arayışları hızla devam ederken Kadıköy civarlarında bir mahalle fırını ile görüşmelerin ilerlediği iddia ediliyor.

Büyük bir aşkın ve hayal kırıklığının gözler önüne serileceği dizideki çekimlerin bir kısmı da karakolda yapılacak. Oktay karakterinin trafik kazası yapması ve Meryem’in suçu üstlenmesinin ardından günlerini yaşayacağı hapishane ortamı bir karakolda yaratılacak gibi görünüyor.

Fox Tv’nin yeni sezon için büyük emeklerle yayın hayatına hazırladığı dizisinin ilerleyen bölümlerinde çekim yerlerinde de bazı değişiklikler yapılacak. Dizide Savcı olarak görev yapan Oktay’ın iş yeri bir set ortamında kurulacak. Bir adliye binasında çekim yapılması oldukça zor olduğu için bir oda Savcı odası şeklinde düzenlenecek.

 

Kırık Bir Aşk Hikayesi dizisinin çekim yerleri ile ilgili diğer detayları bizimle paylaşabilirsiniz.