Kırlangıç Fırtınası Dizisi Tuttu mu izlendi mi? Erken Final Yapar mı?


Güncelleme: 7 Ocak 2017 : 16:29
3

Kırlangıç Fırtınası Dizisi Tuttu mu izlendi mi? Erken Final Yapar mı Yorumlarınız Neler?

Fox tv ekranlarında yep yeni bir 2017 dizisi ile fragmanlar dönmeye başladı. Çok yakında başlayacak olan yeni dizi Kırlangıç Fırtınası Dizisi Tuttu mu izlendi mi? Erken Final Yapar mı?  sorularına birlikte yanıt arayalım. Öncelikle bu sezon çıkan son drama dizisi olacak. Ancak sanki izleyiciyi yeterince dramatize eden dizi var gibi piyasada. Ama Kırlangıç Fırtınası reytingleri nasıl olur izleyip göreceğiz

Mesela yine fox tv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan Kalbimdeki Deniz oldukça iyi tuttu ve drama alanında oldukça başarılı diyebiliriz. Star tv de salı günü ekrana gelen Anne dizisi de oldukça başarılı oldu. Hatta bir ara reytinglerde birinci olmaya başlamıştı. Yani dememiz o ki dram dizilerinin başarısı birden bire bu piyasayı canlandırdı. Ama nereye kadar? Tamam bir iki dizi tuttu ama işi gücü bırakıp tüm halk acaba dramatik diziler mi seyredecek? Doyum noktası neresi..

İşte tam bu yüzden bu dizinin çok tutmayacağını düşünüyoruz. Şuanda kanallarda yeteri kadar dram içerikli dizi bulunmakta bu yüzden yeni dizilerin şansı çok düşük bizce. Peki Kırlangıç Fırtınası Dizisi Tutar mı izlenir mi sizce? Bizce çok zor, sadece dizinin dram olması değil yapımın gücü senaryonun etkisi oyuncuların sevimliliği hepsi reytingleri etkileyen faktörler.

Ayrıca Bazı oyuncuların yüzü soğuk oluyor dizileri çok tutmuyor, Senaryo ve yapım güçlü olsa da başrolelr birbirine uymuyor.kısacası bir çok etken var bir dizinin tutup tutmaması için.. Bakalım sizlerde görüşlerinizi aşağı yazabilirsiniz dizimiz hakkında. Kırlangıç Fırtınası Dizisini nasıl buldunuz yorumlarınız neler yazın aşağı lütfen..

Sizce Kırlangıç Fırtınası Dizisi Tuttu mu izlendi mi? Erken Final Yapar mı? sorusuna cevap verebilir yorumlarınızla destek olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler..

https://www.youtube.com/watch?v=npSbLNwtF_g

3 YORUMLAR

  1. ülfeti neden erken öldürtunuz.yada Kurtulursa supriz olur. oyuncular hepsi usta herkesin emeğine sağlık güzel bir dizi tebrik ederim.

  2. kırlangıç dizisi rezalet yazarından ve oyuncularına kadar böyle bir dizi yaptıkları için lanet olsun diyorum

  3. kırlangıç dizisi bitemez devam etsin kış dizisi olusun lütfen rica ediyorum seizlerden çok erken final olamaz ülfen ablamız çok iyi rol yapar bizi kırmayın lütfen

Comments are closed.