Kızlarım İçin Avukat Yağız Kim? Serdar Özer Hayatı


Güncelleme: 18 Kasım 2017 : 18:50
0

Kanal D’nin iddialı projelerinden Kızlarım İçin, göz dolduran oyuncu kadrosuyla izleyenlerden tam puan almayı başardı. Birbirinden usta oyuncuların yer aldığı dizide Avukat Yağız karakteriyle karşımıza çıkan Serdar Özer kimdir? Karizmatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Sanem Yales, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu ve Serdar Özen’in yer aldığı dizi bir babanın 5 kızıyla olan ilginç hikayesini konu alıyor. Kuşlar gibi özgür olmaları için her birine kuş isimleriyle hayat veren baba, kızlarının hayatlarını kendisi anlatıyor. Duygu ve hüzün yüklü hikayesiyle tam bir aile dizisi olan Kızlarım İçin, izleyenler tarafından çok sevilecek.

Kızlarım İçin Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?

Dizide Avukat Yağız karakteriyle dikkat çeken Serdar Özen son olarak Bana Sevmeyi Anlat isimli diziyle karşımıza çıkmıştı. Ekranların aranan ve tanınan yüzlerinden Serdar Özen’in kariye, hayatı ve rol aldığı dizileri sizler için araştırdık.

Kızlarım İçin Avukat Yağız Kim? Serdar Özen

Ocak 1980 tarihinde İstanbul doğumlu Serdar Özen, 1.79 boyunda ve 72 kg’dır. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen oyunculuk hedefinden vazgeçmemiş ve bugünkü başarısına ulaşmıştır. Kariyer hayatı boyunca Yanık Koza, Yaralı Yürek, Küçük Kadınlar, Ay Tutulması, Dedemin Dolabı, Emret Komutanım Yeniden, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Bana Sevmeyi Anlat adlı dizilerin yanı sıra Dabbe adlı filmde rol almıştır.