Kızlarım İçin Hüma Kim? Çocuk Oyuncu Kimdir? Gerçek Adı Nedir?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 21:42
0

Süreç Film yapımcılığını üstlendiği Kızlarım İçin dizisi başrol oyuncuları Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Sanem Yales, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu’dur. Bu oyunculara birde çiçeği burnunda Kızlarım İçin dizisi çocuk oyuncusu Hüma karakterini canlandıracak Naz Ar eklenmiştir. Kızlarım İçin Dizisi Hüma Kim? Gerçek adı nedir ve bize nereden tanıdık geliyor. Dizi bir baba ve 5 kızının hayat hikayesini anlatıyor. Baba yani Yaşar karakteri gerçek adıyla Fikret Kuşkan, özgürlük hayali çerçevesinde yetiştirmeye çalıştığı beş kızının vermiş olduğu mücadeleyi anlatıyor. Babanın beş kızı var ve bunlardan en küçüğü olan Hüma karakterine hayat veren Naz Ar kimdir? Kısaca hayatından bahsedeceğiz.

Kızlarım İçin Hüma karakteri yaşı küçük olması hasebiyle fazla bilgiye sahip değiliz. Fakat Naz Ar istikbali parlak olarak gördüğümüz çocuk oyunculardan olduğu için sizler için küçük bir araştırma yaptık. Kızlarım İçin Hüma 2009 da İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokulda okuyan sempatik oyuncu mavi gözlü olup herkes tarafından sevilen bir karakter olmuştur.


Kızlarım İçin Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri-Kim Kimdir?<<< tıklayınız


Kızlarım İçin Naz Ar‘ı daha önce kanal D ekranlarında ilgi ile izlenen Arka Sokaklar dizisinde Sevgi karakterine başarı ile ayak uydurmuştur. İlk oyunculuk deneyimi ise Aile İşi dizisinde hafızasını kaybetmiş küçük kız Ece’yi canlandırmıştır.

Kızlarım İçin Hüma Kim? Kızlarım İçin Naz Ar Kim video izle

Yaşına göre siz oyuncuyu nasıl buluyorsunuz? Aile İşi ve Arka Sokaklarda izlediniz mi? Yaşı her geçen yıl büyüyen çocuk oyuncu için düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.