Kızlarım İçin Tuttu Mu İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 22:38
4

Uzun süren tanıtım fragmanlarının ardından 28 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Kızlarım İçin izlendi mi? Büyük beklentilerle ekrana gelen dizinin reytingleri nasıl? Kızlarım İçin tuttu mu izlendi mi? İşte ayrıntılar…

Başrollerinde Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Sibel Taşçıoğlu, Fikret Kuşkan ve Özgün Çoban gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi salı akşamları ekrana gelecek. Salı  gibi zor bir günde yayınlanan dizinin ilk bölümü beklenenden yüksek reyting almayı başardı.


Kızlarım İçin Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?<<<tıkla


Aynı gün aynı saatte ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler, Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz gibi geniş izleyici kitlesine sahip dizilerle reyting mücadelesi verecek. Dram ağırlıklı dizinin tanıtımı başarılı bir şekilde yapıldı ve izleyenlerde merak uyandırdı. Özellikle dram türünde hikayelerin insanlarımız tarafından daha çok ilgi gördüğü göz önüne alınırsa Kızlarım İçin Salı akşamları kendine iyi bir yer edinebilir.


Kızlarım İçin Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri-Kim Kimdir?<<<tıkla


Dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verecek olursak; 5 kız çocuğu olan babanın kızlarının hikayesini anlattığı dizi izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Tutsak hayatı yaşamış bir insan kızlarının her birine kuş ismi vermesi dizinin en dikkat çeken ayrıntısı. Selva, Kumru, Sumru, Suna ve Hüma. Etkileyici ve duygu yüklü hikayesiyle tam bir aile dizisi olama aday bir yapım.

Siz Kızlarım İçin dizisini nasıl buldunuz? Kızlarım İçin dizisi tutar mı izlenir mi? Karakterlerin performansını nasıl buldunuz? Dizinin eksiklerini ve iyi yanlarını yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

4 YORUMLAR

  1. kızlarim icin guzel bir dizi zaten fikret kuskanin oyunculuguna bayiliyorum umarim cok iyi reyting alir

Comments are closed.