Kızlarım İçin Yaşar Ölecek Mi? Fikret Kuşkan Diziden Ayrlıyor Mu


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 02:49
1

Salı akşamlarının hüzün yüklü hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Kızlarım İçin’de sular durulmak bilmiyor. Kızlarını koruyamadığı onları kötülüklerden uzak tutamadığı için kendini sorumlu hisseden Yaşar uzaklaşmaya karar verir fakat kim olduğu belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanır. Peki Kızlarım İçin Yaşar ölecek mi? Usta oyuncu Fikret Kuşkan diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar..

Sumru’yla yüzleşmek isteyen Yaşar duydukları karşısında hatayı kendine aramaya başladı. Yaşadıklarından asla ders çıkarmayan Sumru ise parasızlık konusunda kendini çıkmazda hisseder. Egemen’den de istediğini bulamayınca dönüşü olmayan bir yola girer. Sumru’ya ilk gördüğü andan itibaren gizli gizli hisler beleyen Tayfun Sumru’nun zayıflığından faydalanacaktır. Sumru’ya gerçekten aşık olan Tayfun Sumru’yu içine düştüğü bunalımdan çekip kurtaracaktır.

Tayfun ve Sumru’yu birlikte gören Zübeyr ise Yaşar’ın ilgisini farklı bir yöne çekmek için ortalığı karıştıracak bir hamle yapar ve Sumru’nun bir adamla otele girdiğini söyler. Otel’in adresini öğrenen Yaşar, otele vardığında hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Kendisine kapıyı açan kişinin birlikte hareket ettiği Tayfun olduğunu görünce ne yapacağını şaşırır. Uğradığı ihanet karşısında çılgına dönen Yaşar ne yapacak?

Yaşadıklarına katlanamayan Yaşar kızlarının düştüğü tüm bu durumlardan kendini sorumlu tutar yaşadığı müthiş suçluluk duygusuyla onların hayatlarından uzaklaşmaya karar verir. Fakat öncesinde Zübeyr’in işini bitirecektir. Zübeyr’i vuran Yaşar dönmemek üzere çıktığı yolda kim olduğu belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanır. Şimdi merak edilen konu Kızlarım İçin Yaşar ölecek mi? Kızlarım İçin Yaşar öldü mü , Kızlarım İçin Fikret Kuşkan diziden ayrılıyor mu? 

Kızlarım İçin Yaşar Ölecek Mi

Fikret Kuşan ölmeyecek, yaralı olarak kurtulacak. Bu tür olaylar senaryonun diri tutulması için senaristlerin sık sık kullandığı yöntemler.

Comments are closed.