Koca Koca Yalanlar Dizisi İzlendi mi Tuttu mu Erken Final Mi Yapacak


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 13:49
2

Kanal D’de romantik komedi türünde yeni sezona hazırlık olarak başlayan Koca Koca Yalanlar dizisi erken final yapar mı? Dizi tutar mı, izlenir mi gibi soruların cevabını sizler için derledik. Dizi çöplüğüne dönmüş tv sektöründe bir dizi daha ekranlara erken veda eder mi? İşte detaylar.

Koca Koca Yalanlar, Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Tuğçe Karabacak (Sude), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan) gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran, Gül Abus’un senaryosunu kaleme aldığı romantik komedi türünde bir yaz dizisidir.

2018 yılı Ağustos ayında, 13 Ağustos Pazartesi günü, ilk bölümü ile ekranlara geldi. Yönetmenliğini Osman Taşçı ve Burcu Alptekin’in yaptığı dizi Pazartesi günü Trt1’de yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisi ile reyting mücadelesine giriyor.

13 Ağustos 2018 Çarşamba reyting sonuçlarında iki dizi reytinglerde zirveyi almak için kıyasıya bir rekabete girecek. Koca Koca Yalanlar dizisi oyuncu kadrosu ile güçlü bir izlenim veriyor. Tabi hikayenin ve kurgunun akışkanlığı da bu anlamda çok önemli. Komedi dizileri genel itibari ile yaz sezonunda tutsa da sezon içerisinde çok fazla izlenme almıyor.

Koca Koca Yalanlar Reyting Sonuçları

Bu itibarla Koca Koca Yalanlar dizisinin sezon içerisine sarkacağını düşünmüyoruz. Belki kısmi olarak, eylül sonuna kadar ekranlarda kalabilir. Ancak diğer sezon dizileri başladığında onlarla rekabet edemeyip yayın hayatına son verecektir. Koca Koca Yalanlar reyting sonuçlarını sizler için sitemizde paylaştık. Sizler yeni diziyi nasıl buldunuz? Sizce tutar mı?

2 YORUMLAR

  1. Bence tutmaz böyle diziler istemiyoruz.Aldatma masum ve komik değildir. Aile dizileri izliyoruz ya da izlemiyoruz.midem bulandı

Comments are closed.