Koca Koca Yalanlar Dizisi Sude Kim Yaşı Kaç Sevgilisi (Tuğçe Karabacak)


Güncelleme: 30 Temmuz 2018 : 14:05
0

Kanal D’nin yaz sezonu olarak hazırlamış olduğu Koca Koca yalanlar dizisinin çekimlerin sonuna yaklaşıldı. 2018 Ağustos ayı gibi başlaması planlanan koca koca yalanlar dizisi oyuncu kadrosu için anlaşılan isimlerden vazgeçilerek yeni oyunculara teklif götürüldü. Bunlardan biri de Koca Koca yalanlar dizisi Sude karakterine hayat verecek oyuncu oldu? Sude kim koca koca yalanlar dizisi Sude’nin sevgilisi var mı Instagram hesabı nedir

Limon filmin çektiği Koca Koca yalanlar dizisi Osman Taşçı yönetmenliğinde ekranlara gelecek. Oyuncularını netleştiren Koca Koca yalanlar dizisinde Sude rolünü Berna Koraltürk e vermişlerdi. Fakat son dakika da değişiklik yapılarak Sude Karabacağın daha uygun olduğu düşünülerek yeni anlaşmalar yapıldı.

Koca koca yalanlar dizisinde Sude karakterinin gerçek adı Tuğçe Karabacak olup, Tuğçe Karabacak 1987 yılında Isparta’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi moda bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Koca koca yalanlar dizisinden önce birçok dizide rol alan oyuncu en son Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile izleyici ile buluştu.

Tuğçe Karabacak oyunculuk deneyimine ilk olarak Çıplak Gerçek adlı dizi ile 2012 yılında adım atmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şehrin Melekleri dizileri ile Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Didem karakterine hayat vermiş 7 Yüz dizisinde ise Sinem olarak kendini göstermiştir. Koca koca yalanlar dizisinde 2018’de Sude karakterini canlandırmıştır.

ATV ekranlarının 2018 yılında Bahtiyar Ölmez adındaki dizisinde Çağrı rolünü üstlenen Tuğçe Karabacak sevgilisi hakkında sosyal medya hesaplarına yansıyan herhangi bir bilgi yok. Yetenekli oyuncu fiziği ve güzelliği ile de özellikle genç erkekler tarafından aranan isim oldu.

[kirmizitext]Koca Koca Yalanlar Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?[/kirmizitext]

Tuğçe Karabacak İnstagram Hesabı; tugcekarabacak . Koca Koca yalanlar dizisi Sude karakterine hayat verecek olan Tuğçe Karabacak hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=tWb1tC_wOCA