Koca Koca Yalanlar Şahin Kimdir? İlk Hangi Dizide Oynadı?


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 22:17
0

Kanal D’nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar 13 Ağustos pazartesi günü yayın hayatına başladı. İlk bölümde oldukça komik sahnelerin ekranlara geldiği bölümde şahin karakterinin komik halleri izleyenleri gülme krizine soktu. Şahin kimdir? Gerçek adı ne? Tüm detaylar haberimizde.

Şahin, Nilgün’ün kocasıdır. 37 yaşında olan Şahin, Ahmet’in en yakın arkadaşıdır. Emlak işi yapan Şahin çok kurnaz bir tiptir. Karda yürüyüp izini belli etmeyen cinstendir. Okumamıştır ancak para kazanmanın yollarını iyi bilmektedir. Çapkındır ve bunu erkekliğin şanından olarak görmektedir. Ona göre erkeklerin hepsi karısını aldatmaktadır ama bunu söylemezler.

Şahin’e göre olay yakalanmamaktır. Nilgün’ün onun yediği nanelerden haberi yoktur. Şahin orta yaşını çiçekten çiçeğe konarak geçirmektedir. Koca Koca Yalanlar dizisinde Şahin Sancar karakterini canlandıran oyuncu Ferdi Sancer’dir.

Ferdi sancer 1980 İstanbul doğumludur. 38 yaşında olan oyuncu, ilk sahne deneyimini tiyatroda “evde üç başına” isimli oyun ile yaşamıştır. Bir zamanların efsane dizisi Mahallenin Muhtarları dizisinde çocuk oyuncu olarak oynamıştır. Çocuk yaşlarda başladığı oyunculuğa ileriki yaşlarda da devam etmiştir.

18 yaşında çocuk eğlence merkezinde çalışmıştır. 20 yaşında kendi yazdığı İbret isimli oyunu tüm Türkiye’yi gezerek sahnelemiştir. Askerlik görevini ifa ederken de moral ekibi kurmuşlar ve taburları gezerek oyunlar sergilemişlerdir. Çok ilginçtir, Ferdi Sancer’in tanınırlığı bir reklam filmi ile olmuştur.

[kirmizitext]Koca Koca Yalanlar Dizisi İzlendi mi Tuttu mu Erken Final Mi Yapacak <<< tıklayınız[/kirmizitext]

2009 yılında bir reklamda canlandırdığı Sincap Necmi karakteri ile sevilmiş ve tanınmıştır. Aynı zamanda oynadığı bu rolle 2009 Kristal Elma Ödülünü kazanmıştır. İlk oyunculuğu ise 2009 yılında Yahşi Batı isimli sinema filminde yapmıştır.