Kocaman Ailem Demir Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 22 Nisan 2018 : 22:57
0

Yaz aylarında profesyonel bir ekiple hazırlanan Kocaman Ailem dizisi izleyenlerin kalbinde taht kuracak eğlenceli bir proje. Özenle ve titizlikle hazırlanan her bir oyuncusu önemli bir araştırmanın ardından seçilen Kocaman Ailem dizisi tecrübeli isimlerin yanında genç yetenekleri de kadrosunda bulunduruyor. Bu isimlerden biri de Demir rolüne hayat veren Aksel Bonfil.  Kocaman Ailem Demir kim? İşte tüm detaylar…

Kocaman Ailem dizisinde, dizinin ana kahramanı Hulisi’inin en has ve gözde adamı Demir karakterine hayat veren genç oyuncu izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Dizide kilit bir karaktere hayat veren hem yakışıklı hem de renkli bir isim olan Demir rolünü Aksel Bonfil canlandırıyor.

Kocaman Ailem Demir kim, gerçek adı, oynadığı diziler ve özel hayatıyla ilgili bir çok soru izleyenler tarafından araştırıldı. Kocaman Ailem Aksel Bonfil kim? Pek çok başarılı yapımın senaryosunu kaleme alan ve aynı zamanda oyunculuk da yapan on parmağında on marifet olan genç yetenek Aksel Bonfil Kocaman Ailem Demir karakteriyle izleyici karşısına geçiyor.

Senarist kimliğinin yanında oyunculuk performansıyla da kendinden söz ettiren Aksel Bonfil, Deliha 2 filmiyle son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Daha önce Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Kelebeğin Rüyası filmlerinde de rol alan genç oyuncu şimdilerde Kocaman Ailem Demir rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Aksel Bonfil, 1989 yılında İzmir’de doğmuştur. Yazar, oyuncu ve yönetmen Aksel Bonfil Adana Altın Koza Ödülüne sahiptir. Yaşının genç olmasına rağmen büyük başarılara imza atan Aksel Bonfil İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden başarıyla mezun oldu.  Bir tesadüf üzerine tanıştığı Demet Akbağ’ın üniversite yıllarında iken kendisini araması ile oyunculuk kariyerine adım atan Aksel Bonfil ilk kamera karşısına Güven Kıraç ve Demet Akbağ gibi usta isimlerle birlikte rol almıştır.

Oyunculuk anlamında asıl öğretmeninin Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan olduğunu dile getiren Aksel Bonfil Yılmaz Erdoğan’ın en çok hayranlık duyduğu ve örnek aldığı oyuncu olduğunu da ekliyor. Kariyer hayatı boyunca ;Söz, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Güneşi Beklerken ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın senaryo yazarlığını üstlendi.

Kendisine Kocaman Ailem Demir karakteriyle başarılar dileriz.