Kocaman Ailem Hulusi Kimdir? Adı, Yaşı, Kariyeri


Güncelleme: 26 Nisan 2018 : 21:21
0

Yaz sezonuna damga vuracak bir aile dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Seçkin oyuncu kadrosuyla göz dolduran Kocaman Ailem dizisinin çekimleri başladı. Dizinin ana kahramanı, bütün olayların etrafında yaşandığı karakter Hulusi kim? Kocaman Ailem Hulusi kimdir, adı, yaşı, kariyeri hakkında tüm detaylar…

Daha önce Kocamın Ailesi dizisine imza atan Mia Yapım Banu Akdeniz, Kocaman Ailem dizisiyle yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Unutulmaya yüz tutmuş aile kavramını en güzel ve eğlenceli yönleriyle ele alan dizide Hulusi karakterine ekranların tanınan isimlerinden Levent Ülgen hayat veriyor.

Kocaman Ailem Hulusi, pastırma ve sucuk fabrikası sahibidir ve geçirdiği bir kaza sonucunda ölümle yüzleşmiş ve tüm bu belaların daha önce üzdüğü 3 kadın yüzünden geldiğini düşünmeye başlamıştır. Hepsinden helallik almak için onlara ulaştığında her birinden çocuk sahibi olduğunu öğrenir. Hulusi’nin hayatında bu noktadan sonra her şey değişecektir. İzleyenlerin kendiden bir şeyler bulacağı hayatın heyecanını ve güzelliğini tekrar içimizde hissettirecek, bizlere tekrar aile kavramını hatırlatacak başarılı bir proje.

Kocaman Ailem Hulusi kim sorusunu yanıtladıktan sonra, bu karaktere başarıyla hayat veren Levent Ülgen hakkında detaylı araştırmaları sizlerle paylaşıyoruz. Levent Ülgen, 1962 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı alınca Ankara Halk Tiyatrosunda görev aldı ve ardından Ankara Sanat Tiyatrosuna katıldı.

Her şeyin eğitimden geçtiğini düşünen oyuncu Hacettepe üniversitesi Konservatuvarında oyunculuk eğitimi aldı. Ve yüksek lisansını da yaptı. 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisinde Üçkir rolüyle tanındı. Bu dizide sık sık kullandığı Hallederiz repliği ünlü oyuncunun en belirgin özelliği. 2008 yılında yayınlanan ve 174 bölüm çekilen Akasya Durağı dizisinde Fırıldak Sinan karakterine hayat vermiştir.

2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç, Elçin Sangu, ve Salih Bademci gibi isimlerle birlikte çalışmıştır. Son olarak Aşk Ve Gurur dizisinde rol almış fakat dizinin ömrü ne yazık ki kısa sürmüştür.

Şimdilerde Kocaman Ailem Hulusi karakteriyle izleyici karşısına çıkan Levent Ülgen’e yeni rolünde başarılar dileriz.