Kocaman Ailem Jale Kim? Gerçek Adı Ne? Yaşı, Boyu Kilosu?


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 15:00
0

Atv’nin içimizi ısıtacak yeni komedi dizisi Kocaman Ailem ekrana gelmek için geri sayıma başladı. Dizinin karakterleri açıklanmaya başladı. Hepsi birbirinden güçlü ve kaliteli oyuncuların yer aldığı dizide Jale karakterine hayat veren tecrübeli oyuncu Zeynep Gülmez kim sorusunu sizler için araştırdık ve yanıtladık. Kocaman Ailem Jale kim?

Kocaman Ailem Jale, Hulusi’nin yıllar önce kalbini kırdığı ve umut verip yarı yolda bıraktığı kadınlardan biridir. Yıllar sonra yaşadığı kaza sonucunda bu kadınları bulup onlardan helallik isteyen Hulusi, her birinden bir çocuk sahibi olduğunu öğreniyor. Bu kadınlardan biri de Jale’dir. Kocaman Ailem Jale kim sorusunu yanıtladıktan sonra karaktere hayat veren tecrübeli oyuncu Zeynep Gülmez’i tanıyalım.

Zeynep Gülmez kim? Son olarak Yeşil Deniz dizisinde izlediğimiz kaliteli oyuncu 10 Temmuz 1974 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortakoul ve liseyi Bursa’da tamamladıktan sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden başarıyla mezun oldu.

1996 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu’nda sözleşmeli sanatçı olarak görev yapmaya başladı. 3 dönem  tiyatro oyunlarında oynadıktan sonra 1998 yılında Bursa’dan ayrılarak İstanbul’da yaşamaya başladı.

Oyunculuk kariyeri tiyatro sahnelerinde başlayan Zeynep Gülmez, 1999 -2000 yılları arasında Yalçın Menteş Tiyatrosu’nda,  ardından Kandemir Konduk Tiyatrosu’nda,  2001-2002 yılları arasında Oyun Atölyesi’nde 2007 – 2008 yılları arasında Donkişot Tiyatro’da ve bir yıl kadar Tiyatro Cef’te sahnelere çıkmış ve başarılı bir tiyatro oyuncusu olarak kendini tanıtmıştır.

İlk dizi oyunculuğunu ise Mahallenin Muhtarları isimli dizideki Esra karakteriyle dizi oyunculuğuna adım atmıştır. Kariyer hayatı boyunca sayısız tiyatro, dizi ve sinema filminde rol almıştır. Zeynep Gülmez şimdilerde Atv’nin Kocaman Ailem kadrosunda mesai yapmaya başladı. Kendisi eski aşklarıyla helalleşmek isteyen bir iş adamının eski aşklarından Jale karakterine hayat verecek. Kendisini en son Yeşil Deniz dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncuya Kocaman Ailem Jale karakteriyle başarılar dileriz.