Koca Koca Yalanlar Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 26 Temmuz 2018 : 10:22
0

2018 sezonunu toparlamaya çalışan Kanal D yeni dizi hazırlıklarına başladı. İsmiyle dikkat çeken Koca Koca Yalanlar isimli yeni dizi projesi için kolları sıvayan Kanal D, yaz sezonuna iddialı bir proje getiriyor. Koca Koca Yalanlar oyuncu kadrosu, konusu ve karakter analizlerini sizlerle paylaşacağız.

Çok konuşulan diziler arasında yer almaya hazırlanan Koca Koca Yalanlar için kalabalık bir ekip hummalı bir çalşma yürütüyor. Yaz sezonuna yetiştirilmeye çalışan dizi için oyuncu arayışları devam ediyor. Kanal D’nin ev sahipliği yapacağı diziyi Limon Film hazırlıyor. Fox Tv’de Savaşçı ve Şevkat Yerimdar, Star TV’de Avlu dizilerini izleyiciye sunan Limon Film yeni dizisini Kanal D’ye özel olarak hazırlıyor.

Dizinin oyuncu arayışları ve cast çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz nisan ayında çekimleri başlayacak. Dizi eksikliği yaşayan Kanal D Koca Koca Yalanlar dizisiyle bu açığını kapayacak. Yönetmenliğini daha önce bir çok başarılı projeye imza atan Osman Taşçı yapacak. Son olarak Yüz Yüze dizisinin  yönetmenliğini üstlenmiş fakat düşük reytinglerden dolayı kısa sürede final yapmıştı. Şimdi Koca Koca Yalanlar isimli dizinin yönetmenliğini üstlenecek.

Koca Koca Yalanlar oyuncuları, oyuncu kadrosu ve konusu dizi severler tarafından şimdiden merak konusu oldu. Yeni başlayan dizilerin oyuncuları, müzikleri ve nerede çekildikleri her zaman merak edilmiştir. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek proje için yeni yüzler araştırılıyor. Daha önce ekranlarda görmediğimiz, sektöre yeni atılan oyunculara öncelik verileceği biliniyor.

[kirmizitext]Koca Koca Yalanlar Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir? için tıklayınız[/kirmizitext]

Koca Koca Yalanlar Oyuncu kadrosu için belirlenen yer ve zamanda seçmeler yapılacak. Koca Koca Yalanlar Oyuncu kadrosu yanında konusu da oldukça merak edildi. Kocasının kendisini aldattığını öğrenen bir kadının tehlikeli ve esrarengiz oyunları izleyiciyle buluşacak.

Sizler Koca Koca Yalanlar oyuncu kadrosunda kimleri görmek istersiniz? Sizse Koca Koca Yalanlar dizisi tutar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Netleşen oyuncu listesini aşağıdan takip edebilirsiniz.

Koca Koca Yalanlar Oyuncu Kadrosu

Emre Kınay

Özge Özberk

Bülent Şakrak

Müge Bayramoğlu

Hakan Yılmaz

Evrim Alasya

Tuğçe Karabacak