Kördüğüm 103. Bölüm Özeti 16 Kasım 2017- Veer, Her Şeyi Öğreniyor!


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 21:50
1

Kanal 7 nin günlük dizisi Kördüğüm-Uttaran tüm heyecanı ile devam ediyor. Her bölüm de seyircisini şaşırtmaya devam eden Kördüğüm, yeni bölümün de de müthiş süprizlerle ekranlarımıza gelmeye devam edecek. Kördüğüm-Uttaran dizisi bölüm özetlerini ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 103. Bölüm Özeti 16 Kasım 2017- Veer, Her Şeyi Öğreniyor! Kördüğüm dizisi, yeni bölüm özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. İsterseniz önce, geçen bölüm de neler oldu hatırlayalım…

Kördüğüm 102. bölümde, İçça hala Vanş’ın ölümünün etkisinde kurtulamamıştır. İçça, kimseyle görüşmüyor ve odasından dışarı çıkmıyordur. Vanş’ın ölümünden Veer’i sorumlu tutuyor. Çünkü Olay yerine gittiğinde Vanş’ın başında başında elinde silahla Veer’i görmüştür. Bu suçlamayı her fırsatta dile getirir. Bundela ailesi ise, İçça’nın bu suçlamasını kabul etmemektedir. Tapasya, bu olayları uzaktan izler ve olanlar hoşuna gitmektedir. Bunun nedeni ise, İçça’nın Veer’den nefret ediyor olmasıdır. Sid’in olay yerinden ayrılamadan çektiği görüntüler Tapasya’nın başına bela olacaktır.

Kördüğüm 103. Bölüm Özeti 16 Kasım 2017- Veer, Her Şeyi Öğreniyor! yeni bölümde ise; Veer, karakolda gördüğü kırmızı şalın Tapasya’ya ait olduğundan şüphelenir. Tapasya’ya iyi davranarak gerçekleri öğrenmek için ona iyi rolünde oyun oynar. Hatta Tapasya’ya keşke suçsuz olduğuma şahitlik edecek 3. bir kişi olsa diye zarf atar. Tapasya, ona inanır ve Veer’e merak etmemesini, ona elinden gelen yardımı edeceğini söyler. Veer, artık Tapasya’dan iyice şüphelenmeye başlamıştır ve bunu ispatlamanın peşindedir.

Bundela ailesinin evinde Vanş’ı anma töreni yapılmaktadır. Törene İçça ve Jogi’de ailesi ile birlikte katılırlar. Törende herkes Vanş’ın resmi başına gelerek, resmine çiçek koyar ve onun ruhu için dua ederler. En son İçça’ya sıra geldiğinde, İçça ayağa kalkar ve Vanş’ın resmine doğru ilerler. İçça, çok kötü olur. Vanş ile anıları gözünde canlanır ve ağlamaya başlar. Onu teselli etmeye ise timsah gözyaşları dökerek Tapasya gelir. Jogi, evinde ki kasaya yüklü miktarda para koyar ve bunu Tapasya görür.

Sid, Tapasya’yı sürekli rahatsız etmektedir ve elinde Tapasya’yı tutuklatacak görüntüler ve belgeler olduğunu , eğer istediğini yapmazsa bunları herkese anlatmakla tehdit eder. Tapasya, para teklif eder. Tapasya para teklif eder ama Sid’in de kabul etmesi halinde Tapasya’nın Sid’e verecek yüklü miktarda parası yoktur. Bu sırada aklına Jogi’nin kasaya koyduğu paralar gelir. Her gün O paraları nasıl alacağını düşünür ve ertesi gün bir şekilde kasanın anahtarını bularak kasaya gider. Çanta ile kasaya gider ve açar. Çantaya paraları doldurmaya başlar. O sırada odaya Damini girer ve Tapasya’nın olduğu tarafa doğru ilerler. Bakalım yeni bölümde neler olacak? Damini, Tapasya’yı hırsızlık yaparken yakalayacak mı? Kördüğüm 103. bölüm özeti ve tüm bölüm özetleri için sitemizi takip edebilirsiniz.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<tıkla


 

 

1 YORUM

Comments are closed.