Kördüğüm 128. Bölüm Özeti ve Tüyoları- 12 Aralık 2017 Salı


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 22:06
0

Ülkemizin sevilen dizisi Kördüğüm-Uttaran özet ve tüyoları haberimiz ile sizlerleyiz. Gündüz kuşağının önemli yapımlarından olan Kördüğüm dizisi önemli gelişmelerle devam ediyor. Kördüğüm 128. Bölüm Özeti ve Tüyoları- 12 Aralık 2017 Salı haberiniz sizler için derledik. Kördüğüm-Uttaran dizisi ile ilgili tüm özet ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 128. Bölüm Özeti 

Kördüğüm 128. bölüm de; Tapasya, Nani ile kötü bir oyun oynayarak sahte belgelerle Veer’den hamile olduğunu söylemişti. Bu haber Takur ve Bundela ailelerinin evinde şok etkisi yaratmıştır. Veer ile İçça daha yeni evlenmiştir ve evliliklerine çoğu kişinin karşı gelmesinden dolayı bu haber İçça ve Veer için büyük sıkıntı oluşturmuştur. Mai, bu evliliğe en başından beri karşı çıktığı için Veer ile Tapasya’nın çocuğunun olacağını neden göstererek İçça ile Veer’in ayrılmasını istemektedir.

Veer, Tapasya’nın yeni bir planı olduğunu düşünmektedir. İçça ise bu haber ile yıkılmıştır ancak evdeki durumunu göz önünde bulundurarak pek sesini çıkartmamaktadır. Mai, her fırsatta İçça ile uğraşır ve ayrılmalarını ister. Veer ise bu ayrılığın olmayacağını Mai’ye söylese de Mai, bunu önemsememektedir. Veer, daha sonra İçça’dan ayrılmaktansa İçça’yı da alıp Bundela evinden ayrılacağını söyler. Mai, bu durum karşısında şok olur ve bu olayı da İçça’dan bilerek onu küçük düşürmeye devam eder. Kördüğüm 128. Bölüm Özeti 

Veer ile İçça, odalarına çıkarlar ve Veer eşyaları toplamaya başlar. İçça, Veer’i sakinleştirmeye çalışmaktadır. İçça, Veer ile konuşarak bu evden gitmenin bir çıkar yol olmadığını ortada bir bebek olduğu ve Mai’ye hak vermeleri gerektiğini söyler. Ancak Veer bu durumu asla kabul etmez. Takur evinde Nani ve Tapasya, planlarını devam ettirmeye çalışmaktadırlar ve Veer ile İçça’nın evden ayrılacağı haberini duyarlar. Bu durum onlar için kötü bir olaydır. Çünkü planlarını zora sokacaktır.

Jogi ailesi ile birlikte Bundela evine konuşmak için giderler. Tapasya, kendini iyi bir rol de göstererek, İçça ve Veer’in evliliğine zarar vermek istemediğini, çocuğunu Veer olmadan da dünyaya getirebileceğini söyler. Bu duruma Mai karşı çıkar. Mai’ye göre bu işin en doğrusu Veer le İçça’nın ayrılarak, Tapasya’nın tekrar Bundela evine dönmesidir. İçça, araya girerek Tapasya’nın elinden tutar ve ona bu evde kalabileceğini bu durumun kendisi için sorun olamayacağını söyler. Tapasya, sahte konuşmalarla bunu kabul etmese de sonra dan İçça’yı kırmak istemediği için kabul edeceğini söyler. İçça’nın bu isteği karşısında herkes çok şaşırır. Veer ise bu duruma çok sinirlenir.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


Kördüğüm 128. Bölüm Özeti ve Tüyoları- 12 Aralık 2017 Salı günü yaşanacak gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.