Kördüğüm 95. Bölüm Özeti 9 Kasım- Sid, İçça’ya Her şeyi Anlatacak Mı?


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 11:59
0

Kanal 7’nin günlük dizisi Kördüğüm, tüm heyecanıyla devam ediyor.  Kördüğüm 95.Bölüm Özeti- 9 Kasım tüyoları Sid, İçça’ya Her şeyi Anlatacak Mı? Gündüz kuşağının vazgeçilmezi haline gelen Kördüğüm Dizisi ile ilgili fragman ve tüyoları sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 95. bölüm özeti fragman ve tüyoları sizleri için haberimizde…

Veer ve Tapasya, Amerika’ya gitmişlerdir. Vanş, İçça’ya  kötü davranmakta ve Veer’in gitmiş olmasına rağmen hala kafasındaki şüphelerden kurtulamamıştır ve İçça’nın Veer’e sevgisinin devam ettiğini düşünmektedir. Hatta Vanş,  İçça’dan evden ayrılmasını ve isterse Veer’in peşinden Amerika’ya bile gitmekte özgür olduğunu söyler. İçça her fırsatta düşündüğü gibi şeyler olmadığını, kendisini suçlamasının yersiz olduğunu Vanş’a anlatmaya çalışsa da başarılı olamaz.

Jogi’nin evine gelen gizemli kız, ev halkı tarafından tepki görmüştür. Çünkü kız kendisinin Jogi’nin kızı olduğunu iddia eder. Nani hemen olaya müdahale ederek kızı dışarı attırır. Jogi ve eşi evde bu yüzden kavga eder. Bir süre sonra ise Jogi kızı eve almaları gerektiğini, kızın söylediklerinin doğru olabileceğini söyler. Herkes şok olmuştur. Jogi’nin eşi, dışarı çıkar ve o kızın kapının önünde olduğunu ve gitmediğini görür. Daha sonra kızı içeri alarak bir süre evde kalabileceğini söyler ve ona bir oda verir.

Vanş ile İçça evdedirler ve Vanş,yine İçça’ya hakaretler etmektedir. İçça, söylediklerine daha fazla dayanamaz ve odadan dışarı çıkar. Evin salonun da iken dışarıdan birisi girer ve İçça’nın ağzını kapatarak bir köşeye çeker. İçça, çok korkmuştur. Kim olduğunu hatırlar ve Sid’e burda ne aradığını sorar. Sid, İçça’dan sesini çıkarmamasını ve anlatacaklarını dinlemesini ister. Vanş, bu arada İçça’ya bir kaç kez seslenir ancak cevap alamaz. Sid İçça’ya Tapasya’ya ulaşamadığını, telefonlarına çıkmadığını, onu bulması gerektiğini söyler. İçça, söylemek istemese de Sid, Tapasya’nın kendisinden İçça’yı öldürmesini istediğini, ailesine ve vanş’a anlatmakla tehdit eder. Bu arada Vanş, İçça’dan cevap alamayınca ona bakmak için salona gider ve Sid, Vanş’tan saklanır.

İçça, Vanş’ın karşısına çıkar ve bir şey olmadığını söyler. Vanş, alaycı tavırlarıyla İçca’ya Veer’den başka erkek arkadaşlarında mı vardı’ diye sorunca, İçça yıkılır ve ağlamaya başlar. Çünkü Vanş, takıntılı bir hale gelmiş ve İçça’nın her hareketinden sanki onu aldatıyormuş sonucunu çıkarmaya başlamıştır.Kördüğüm 95. bölüm özeti-9 kasım fragman ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.