Kördüğüm 98. Bölüm 12 Kasım Özeti- Vanş, İçça’yı Vuracak mı?


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 20:02
0

Kanal 7’nin gündüz kuşağının vazgeçilmezi olan, her yeni bölümü heyacanla beklenen Hint Yapımı Kördüğüm-Uttaran dizisi heyecanla devam ediyor. İşte yeni bölümden tüyolar… Kördüğüm 98. Bölüm 12 Kasım Özeti- Vanş, İçça’ yı Vuracak mı? Jogi’nin evinde ki huzursuzluk devam etmektedir. Eve gelen kız herkesin düzenini bozmuştur. Jogi, ise onun kızı olduğuna inanmamaktadır. Kız her ne kadar elimde resim ve mektup var bunlar kızın olduğumu ispatlamaz mı? Dese de ; Jogi, yeterli olmadığını söyler. Ve bu olay gerçekliğe kavuşana kadar evi terk etmeye karar verir. Çünkü eşi artık Jogi’ ye güvenmemektedir.


Tapasya ile Veer arası da bozuktur. Çünkü Veer kötü bir süpriz yaparak Tapasya yı Amerika ya değil Delphi’ye götürmüştür. Bu nedeni ise aklının hala abisin de olması ve bir delilik yapmasından korkmasıdır. Psikiyatri uzmanıyla da görüştükten sonra buna daha da inanmaktadır ve İçça’yı uyarmak ister.

Vanş, süpriz yapacağım diyerek İçça’nın gözlerini kapattırır ve belinden silahı çıkarır ve İçça’ yı vurmaya hazırlanır. Ama sonra aklına başka bir fikir gelir. İçça’nın o sıra telefonu çalar ve arayan Veer’dir. Bunu görünce ilk önce çılgına döner ama İçça’yı, Veer’in gözünün önünde vurmanın ikisinin de daha çok canını acıtacağına karar verir ve silahı beline koyar. Ve gözleri kapalı olan İçça’yı alnından öper. İçça, çok mutlu olmuştur. Kördüğüm 98. Bölüm 12 Kasım Özeti- Vanş, İçça’ yı Vuracak mı? 

Tapasya, ailesinin yanına süpriz yaparak gelmiştir ve herkes şaşırmıştır. Ancak Tapasya’yı evde bekleyen daha büyük bir süpriz vardır. Eve gizemli bir şekilde gelen üvey kardeşi olduğunu iddia eden Masoom’dur. Tapasya böyle bir olay olduğunu duyduğunda, kızar ve ağlamaya başlar. Vanş, iyice kıskançlıktan kendini kaybetmeye başlamıştır. Dışarıda aracı bozulmuştur ve tesadüfen Veer’i görür ve delirir. İçça, için geri döndüğünü düşünür. Hatta hayal etmeye başlar. İçça ile Veer’i bir restoran da basarak ikisini de vurduğunu hayal eder.