Külahta Erimiş Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu- Kim Kimdir?


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 19:08
0

PuhuTv yaz sezonu için hazırladığı yeni gençlik dizisinin ismini açıkladı. Külahta Erimiş Dolunay isimli dizinin hazırlıkları tamamlar tamamlamaz çekimleri başlayacak. 4N1K yazarı Büşra Yılmaz’ın kitabından uyarlanacak projenin oyuncuları netleşmeye başladı. İşte Külahta Erimiş Dolunay dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri…

Fabrika Yapım imzası taşıyacak olan dizi sadece 13 bölüm yayınlanacak. Dizinin yönetmen koltuğunda daha önce birçok başarılı projede imzası olan Erol Özlev yer alıyor. Romantik Komedi serilerini, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli, Dönerse Senindir, Evlat Kokusu ve Siyah İnci gibi projeler de Erol Özlev imzası taşıyor.

Külahta Erimiş Dolunay isimli yeni dizide romantik komedi türünde olacak. Geçtiğimiz sezon Azra Kohen’in F-Çi-Pİ üçlemesinden ekrana uyarlanan Fi Çi diziyle büyük ilgi gören PuhuTv yine bir kitap uyarlamasını izleyiciyle buluşturacak. Büşra Yılmaz’ın 4N1K isimli kitabı da bu sezon film olarak beyaz perde de büyük ilgi görmüştü.

Külahta Erimiş Dolunay dizisi için açıklanan oyuncuları sizlerle paylaşacağız.

Külahta Erimiş Dolunay Oyuncuları

Külahta Erimiş Dolunay oyuncularından Ali Burak Ceylan Kim? 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Kocaeli Üniversitesi Atçılık ve Antrenörlüğü bölümünden mezundur. Küçüklüğünde  Küçük yaşlarda  profesyonel anlamda güreş sporuyla ilgilenen ve Demirspor kadrosunda yer alan Ceylan yaşadığı rahatsızlık yüzünden bu spora devam edemedi. Daha sonra binicilik sporuna yönelmiş ve  üniversitede de binicilik ile ilgi bir bölümde okumayı tercih etmiştir. Akabinde kariyerine bambaşka bir alanda devam etmeye karar vermiş ve ise Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır.

Kara Sevda dizisinde Tufan rolüyle büyük beğeni toplayan oyuncu sonrasında Kalp Atışı dizisinde başarılı ve hırslı bir doktora hayat vermiştir. Külahta Erimiş Dolunay oyuncu kadrosunda yer alan Ali Burak Ceylan hayranlarını sevindirdi.

Külahta Erimiş Dolunay Uğur Kurul Kim? 1991 yılında dünyaya gelen genç oyuncu Liseyi Küçükköy Endüstri Meslek Lisesi’nde Bilgisayar Programcılığı bölümünde okuduktan sonra Gelişim Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nü kazandı ve buradan mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 16 yaşında Sihirli Annem dizisinde Ceren’in erkek arkadaşı Barış rolüyle yaşamıştır. Akabinde genç yaşına rağmen önemli projelerde rol almıştır. 

Gülümse Yeter, Çıplak Gerçek, Ustura Kemal ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır. Bunların yanında pek çok reklam filminde de önemli roller almıştır. Günümüzde Külahta Erimiş Dolunay dizisi oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuya başarılar dileriz.