Kur’anı Kerim De Hangisi Üzerine Yemin edilmemiştir


Güncelleme: 23 Eylül 2017 : 22:04
7

Atv ekranlarında bir ilk yaşanıyor. Çağdaş isminde bir genç şuan atv’de bir ilki yaşatıyor. 1 Milyonluk soruyu gördü. İşte 1 milyon değerinde olan soru. Geçtiğimiz sezon finalinde yarışan 19 yaşındaki Çağdaş İrfan Yıldırım, yarışmadan sonra Galatasaray Lisesi’nden mezun olup ardından Fransa’da Sorbonne Üniversitesi Hukuk Bölümünü kazanmış.

Yeni sezonda 1.000.000 TL değerindeki soruyla kaldığı yerden devam eden Çağdaş Bey, büyük ödülü kazanması durumunda Fransa’dan bir ev satın alıp paranın kalan kısmını da eğitim hayatında kullanmak istiyor.

Fransa’nın önemli bir üniversitesinden teklifi alan ve hem fransızca hem de italyanca bilen Çağdaş Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir ilki yaşattı. Bir milyonluk soruyu açtıran Çağdaş herkesi ekranlara kilitledi.

1 milyonluk değerindeki soruyu açtıran 2. kişi olma özelliğine sahip. İlk açtıran Şeyma isminde bir yarışmacı idi. Çağdaş’ta 2. si oldu. 

İşte 1 milyonluk soru.

Soru: Kur’anı Kerimde Hangisi Üzerine Yemin edilmemiştir

Şıklar:

A- Deniz

B- Güneş

C- Arı

D- Kalem

Cevap: Arı (C)

(siz soru ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizin tahmininiz nedir? Sizce Çağdaş soruyu cavaplayacak mı, doğru mu cevaplayacak, yanlış mı? Yoksa çekilecek mi? Siz de düşüncenizi aşağıda paylaşınız.

7 YORUMLAR

Comments are closed.