Kur’an’ın İzinde Programının Sunucusu Emre Dorman kimdir?


Güncelleme: 4 Haziran 2017 : 16:46
0

Tv 8 Emre Dorman ile Kur’an’ın İzinde Programının Sunucusu Emre Dorman kimdir? Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kur’an’ın izinde programını sunan Emre Dorman kim?, Emre Dorman hayatı?, Emre Dorman kariyeri?

Ramazan aylarında Tv 8 ekranlarında yeni bir program izleyicisi ile buluştu. Emre Dorman’ın sunumu ile Kur’an’ın izinde Ramazan ayı boyunca her gün 00.15 ile 2.00 arasında ekranlarda olacak. Sevilen sohbeti ve değindiği konularda izleyiciyi aydınlatıcı yorumları ile bilinen Emre Dorman’ı sizin için araştırdık.

Emre Dorman 1979 yılında İstanbul’da doğup büyümüştür. 38 yaşında olan sunucu Fatih Üniversitesi’nde ekonomi bölümünü bitirmiştir. Ardından Marmara Üniversitesine geçmiş ve burada Temel İslam Bilimleri isimli yüksek lisans çalışmasını tamamlamıştır. Temel İslam Bilimlerinde Kelam bölümünde Yüksek Lisansını tamamlayan Emre Dorman daha sonra doktorasını da bu alanda yapmıştır.

Emre Dorman, yüksek lisans ve doktorasını tamamlamasının ardından üniversitelerde ders vermeye başlamıştır. Tanrı’nın Varlığının Kanıtlanmasında Kullanılan Modern Deliller isimler yüksek lisans tezinde örnek olarak da İnsancı İlke Örneğini seçmiştir. Deizmi eleştirmiş ve bu konuda da doktora yapmıştır. Felsefe ve din arasındaki ilişkiyi de çözümlemeye çalışmış ve bu alanlarda dersler vermiştir.

Dini Konularda Kendini Kandırmanın 40 Yolu, Duanız Olmasa Ne Öneminiz Var, İnsanlar Uyurlar Ölünde Uyanırlar, Kur’an-ı Kerim’deki Temel Emirler ve Yasaklar, Modern Bilim Tanrı Var isimli kitapları ile de büyük yankı uyandırmıştır.

Emre Dorman’ın sunduğu Kur’an’ın izinde Ramazan ayı boyunca Survivor Ekstranın yayın saatinde izleyicisi ile buluşacaktır.