Kusursuz Dünya Dizisi Konusu Oyuncu Kadrosu Ve Karakterleri


Güncelleme: 13 Nisan 2018 : 21:11
2

Kanallar yaz sezonu için dizi hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Bu dizilerden birini de Limon Film hazırlıyor. Limon Film’in özenle üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü yeni dizi projesinin ismi Kusursuz Dünya olarak açıklandı. İsmiyle merak uyandıran Kusursuz Dünya dizisi konusu oyuncu kadrosu ve karakterlerini açıklandıkça sizlerle paylaşacağız.

Şevkat Yerimdar ve Savaşçı gibi sevilen dizilerin yapımcısı Limon Film yine iddialı bir diziyi izleyiciyle buluşturmak için kolları sıvadı. Dizi için oyuncu seçimleri ve arayışları başladı. Dizi için hem yeni yüzler hem de tecrübeli isimlerden oluşan kaliteli bir kadro hazırlanacak. Kusursuz Dünya isimli dizinin konusu henüz tam netleşmedi. Fakat bir gençlik dizisi olması tahmin ediliyor.

Kusursuz Dünya dizisinin yönetmenliğini daha önce Savaşçı, Kırlangıç Fırtınası, Hayat Sevince Güzel ve  Kalbim Egede Kaldı, dizilerinin yönetmenliğini üstlenen usta isim Eray Koçak yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosu tamamlanır tamamlanmaz çekimler start alacak. Dizinin ilk etap çekimleri büyük ihtimal Ege bölgesinde başlayacak fakat ilerleyen bölümlerde İstanbul’da devam edecek. Her yeni başlayan dizi de olduğu gibi Kusursuz dünya oyuncu kadrosu ve konusu da oldukça merak ediliyor.

Yaz sezonunda yayınlanması  beklenen Kusursuz Dünya dizisi sezon finaline giren diğer dizilerin boşluğunu doldurmak için hazırlanıyor. Eğer dizi tutarsa yeni sezonda da devam edecek. Fox ekranlarında yayınlanması beklenen Kusursuz Dünya her an kanal değişikliği yapabilir.

Dizinin konusu ve senaryosu etkileyici olur ve senaryo oyuncu uyumu sağlanabilirse dizi uzun ömürlü olacaktır. Aksi takdirde dizinin seyirci çekmesi mümkün olmayacaktır.

Kusursuz Dünya konusu, oyuncuları ve karakterleri açıklanır açıklanmaz haberimizde yer verilecektir. 

 

2 YORUMLAR

  1. ben izlerim aksiyonsa izlerim aksiyonlara bayılırım zevkle izlerim dram olmasın aşk olmasın aksiyon olsun bol bol

Comments are closed.