Kutül Amare Oyuncu Kadrosu? Kutül Amare’de Kimler Rol Alacak?


Güncelleme: 4 Mayıs 2017 : 21:34
0

TRT 1’in yeni dizisi Kutül Amarede kimler rol alacak? Kutül Amare kahramanı Halil Kut’u kim canlandıracak? Tarihi dizilerdeki başarısı ile büyük beğeni kazanan TRT 1 yepyeni bir diziyi daha izleyicisi ile buluşturuyor. Çekim yerleri ve cast çalışmaları büyük bir titizlikle süren dizi için oldukça yüksek bir bütçe oluşturuldu.

Osmanlı Devleti’nin I. Dünya Savaşı sırasında İngilizler ile karşı karşıya geldiği Irak Cephesinde Kutül Amare bölgesinde kazandığı zaferi anlatacak olan dizinin mini bir dizi olarak ekranlara gelmesi planlanıyor. Henüz kaç bölüm olacağı bilinmeyen dizinin en fazla 10 bölüm süreceği söyleniyor.

Mehmet Bozdağ’ın hazırlıklarını üstlendiği dizinin yapımcılığını ise Tekden Film üstelenecek. Dizinin çekimlerinin başlaması için ise yaz ayları beklenecek. Çünkü Diriliş Ertuğrul be Payitaht Abdülhamid dizileri ile sezonu tamamlamak isteyen kanal, yeni dizisini yeni sezonda ekranlara getirecek.

Kutül Amare dizisini ekranlarda görmek isteyen izleyiciler gelecek sezonu beklemek zorunda kalacak. Dizide yer alacak oyuncular ise büyük bir gizlilik ile seçiliyor. Gelecek sezonda ekranlarda olacağı için TRT 1 ekibi henüz dizi oyuncularının kimler olacağını açıklamadı.

Kutül Amare dizi oyuncuları kesinleştiğinde ayrıntıları sizlerle paylaşacağız.Dizi ile ilgili güncel haberler için bizi takipte kalın. Sizce bu dizinin başrolünde kimler olmalı? Tüm düşüncelerinizi bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.