Kuyu Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi İl ve İlçede


Güncelleme: 31 Temmuz 2018 : 09:36
2

Yaz sezonu dizilerine start verilmişken diğer yandan yeni sezon hazırlıkları için de kolları sıvayan yapım şirketleri bir biri arkasına sıralandı. Heyecan dolu bekleyiş arkasından gelen başarılı yapımlar ise 2. sezonda devam etme kararı aldı. Birçok dizinin yeni sezonda devam edeceğini daha önceki haberlerimiz de yazmıştık. Şimdi ise başarılı yapımlar arasında kendini göstermeye çalışan yeni yapımları sizlere tanıtacağız.Önce adı Cennet olarak belirlenen dizinin ismi Kuyu olarak değiştirildi. Kuyu Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi İl ve İlçede adlı konumuzu sizler için derledik.

Bunlardan bir tanesi Kuyu dizisi. Başarılı senaryosu kaliteli oyuncu kadrosu ile göz dolduran Kuyu dizisi çekildiği mekanlar hakkında da ilgi çekmeyi başardı. Kuyu dizisini izleyenler Kuyu dizisi nerede çekildiğini araştırdı. Biz de sizler için küçük bir araştırma yaptık ve Kuyu dizisi nerede çekiliyor dizi seti nerede kuruldu Kuyu dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor araştırmasını yaptık.

Daha önce hayat şarkısı gibi başarılı bir projeye imza atan Most Prodüksiyon tarafından çalışmaları devam eden Kuyu dizisinin yeni sezonda yani 2018 Eylül ayı gibi başlaması planlanıyor. Eylül ayında yayın hayatına girecek olan Kuyu dizisinin diğer dizilere fark atacağı gelen haberler arasında. Titizlikle seçilen oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ederken senaryoya uygun oyuncularla anlaşmalar yavaş yavaş imzalandı. Bazı oyunculara teklif götürülmüş fakat kabul edilmemiş olsa da oyuncu kadrosunu bir bir tamamlayan Kuyu dizisi Oyuncu Kadrosu ve çekim yerleri de dizilerin yeni başladığı dönemlerde en çok merak edilen konular arasındaydı.

[mavitext]Kuyu Dizisi Oyuncu Kadrosu, Tüm Oyuncuları[/mavitext]

Çekimlerine başlanmış Kuyu dizisinin nerede çekileceği konusunda araştırmalar yapılmış ve ilk etap çekimleri için İstanbul’un önemli semtleri mekan kabul edilmiştir. Cast çalışmaları devam eden dizinin en kısa zamanda nerede çekildiğiyle ilgili detaylı bilgi haberimizde olacaktır.

Comments are closed.