Leke Dizisi Çalan Şarkılar Yabancı Rap Kim Söylüyor Tamamı


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 17:43
0

Yaz sezonunda başlayacak diziler listesinde başı çeken Leke dizisi Star Tv’de ekrana gelecek. Dizinin tüm hazırlıkları tamamlandı ve çekimler için gün sayıyor.  İsmiyle büyük merak uyandıran dizinin şarkıları ve müzikleri de özenle hazırlanıyor. Leke dizisi çalan rap, yabancı ve Türkçe şarkılar meraklıları için haberimizde yer alacaktır.

Tims & B yapımın Kanal D için özel olarak hazırladığı Leke dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. Başrolünde Pınar Deniz’in yer aldığı Leke dizisi yazın ilk aylarında  izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosunu başarılı yazar Ayfer Tunç’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği  Leke dizisinin şarkıları ve müzikleri özenle hazırlanıyor. Şimdilik sadece başrol kadın oyuncusu açıklanan dizinin diğer oyuncuları sır gibi sanklanıyor. Son olarak Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ve performansıyla adından söz ettiren Pınar Deniz Leke idizisiyle anlaştı.

En az oyuncu kadrosu ve senaryosu kadar dizilerde çalacak şarkılar ve türküler de oldukça önemli. Çünkü dizilerin duygusal anlarında yada gerilim sahnelerinde çalan şarkılar ve fon müzikleri izleyenleri daha çok atmosferine almayı başarıyor. Dizinin dram türünde olduğu tahmin ediliyor. Muhtemelen dizinin konusu , şerefi ve namusuyla yaşayan bir kadına atılan iftirayı konu alıyor.  Her Türk dizisinde olduğu gibi Leke dizisinde imkansız bir aşkın dramı izleyenleri bekliyor.

Dram türünde ekrana gelen Leke dizisi çalan şarkılar ve müzikler, anbean sitemizde yer alacaktır. Sitemizi takip etmeye devam edin.