Manuş Baba Eteği Belinde Şarkısı Çalıntı Çıktı İddiaları Doğru mu?


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 00:12
1

Sanatçı Mustafa Özkan’ın (Manuş Baba) Dönersen Islık Çal isimli albümünün hit şarkısı Eteği Belinde şarkısının çalıntı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Şarkı 76 milyon izlenme almış ve kısa sürede en çok beğenen şarkılar arasına girmiştir. Konu ile ilgili irtibat emailimize gelen yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.

Manuş Baba olarak bilinen sanatçı Mustafa Özkan’ın yeni yayınlanan “Dönersen ıslık çal “ isimli albümünün çıkış parçası olarak biline 76 milyon izlenmeye varan  ve  video klibi çekilen “Eteği Belinde “ isimli parçanın sanatçı Atilla Yılmaz’ın “2005” yılında piyasaya çıkarmış olduğu “vaktidir” isimli  albümünde yer alan “Senden Gayrı” isimli eserin birebir kopyası olduğu “MSG” Musiki eser sahipleri grubu meslek birliği tarafından da onaylandı.

Sanatçı Atillla Yılmaz 2005 yılında piyasaya çıkardığı albümündeki eser ile ilgili olarak  sevenlerim “senden gayrı” isimli parçamın kopyası olduğunu söylediklerinde şarkıyı dinledim. Söz ve müziği “Manuş Baba” yazan parçanın müziği benim 2005 yılında yayımladığım “senden gayrı” eserimle aynısı olduğunun farkına vardım. Bu konuyla ilgili olarak yasal tüm işlemleri başlatıp emeğime sahip çıkacağım” diye konuştu. Konuyla ilgili bilgi ve belgeler ektedir…

Konu ile İlgili bilgi ve belgeler

 

 

1 YORUM

  1. Dolunay dizisinin müdavimlerindenim bitirilmesime çok üzüldüm çok beğeniyordum kesinlikle bitirilmemeli

Comments are closed.