Masum Değiliz Ceyda Kim? Gerçek Adı Ne? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 14:39
0

İlgi çekici konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduran Masum Değiliz Ceyda kim? İlk bölümü ile ekrana gelen ve büyük beğeni toplayan dizinin her bir karakteri izleyenler tarafından merak edildi. Bu isimlerden biri de Mert’in nişanlısı Ceyda oldu. Masum Değiliz Ceyda kim, gerçek adı ne, oynadığı dizler hakkında tüm merak edilenler…

 

Masum Değiliz Ceyda; Ülkenin sayılı zenginlerinden Koruhan ailesinin genç ve güzel kızıdır. Türkiye’de üniversite kazanamayınca yurt dışına gönderilmiş orada da zar zor okuyarak ülkeye dönmüştür. Mert’in takıntı aşığıdır. Hayattaki tek amacı Mert’le evlenmektir. Onunla evlenecek olması hayallerine kavuşması demektir ve bu yüzden çok mutludur. Ailesi tarafından fazlasıyla şımarık büyütülmüştür. Bu şımarıklığını özellikle Mert’e yansıtmama çalışsa da etrafındakiler için gerçekten çekilmez biridir.
Onu tek anlayan kişinin kuzeni Melis olduğunu düşünür. Nişan gününden sonra Mert’in birden bire değişmesi ile onu kaybetme korkusu ortaya çıkmıştır. Onun ani değişiminin arkasında başka bir kız olduğunu düşünür. Mert’i başka bir kadına kaptırmamaya karalıdır ve iyice paranoya kurmaya başlar.

Masum Değiliz Ceyda karakterinden bahsettikten sonra bu role hayat veren başarılı oyuncu Oya Unustası hakkında detaylı bir analiz yapalım. Kalbim Egede Kaldı dizisiyle tanıdığımız Oya Unustası 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.73 boyunda 50 kg ağırlığında ve kahverengi gözlere sahiptir. Yaşam tarzından fiziksel özelliklerine kadar her detayları izleyenler tarafından merak edilen oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Flüt bölümünden mezundur. Müzikle arası oldukça iyi olan Unstası dans etmeyi de çok seviyor.

 

Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Oya Unustası sahne önü oyunculuk dersleri almıştır. Hem fiziği hem güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Miss Turkey Güzellik Yarışmasında finalist olarak dikkat çekmiştir. Rol aldığı diziler; İzmir Çetesi, Sevdaluk, Beyaz Karanfil, Kalbim Ege’de Kaldı ve şimdilerde Masum Değiliz dizisi.

Bütün rol aldığı dizilerde farklı bir karaktere bürünen Oya Unustası Masum Değiliz dizisinde Ceyda rolüne hayat veriyor. Kendisine Masum Değiliz Ceyda rolünde başarılar dileriz.