Masum Değiliz Dizisi Çalan Şarkılar Ve Jenerik Müziği


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 22:26
10

31 Mart cumartesi yayın hayatına başlayan ve konusuyla dikkat çeken Masum Değiliz dizisi çalan şarkılar ve jenerik müziği de en az konu kadar ilgi topladı. Dizinin takipçileri Masum Değiliz dizisi çalan şarkılar ve müzikleri dinlemek için araştırmaya başladı.

Koliba Film’den  Ata Türkoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Levent Türkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın senaryosunu kaleme aldığı Atv ekranlarının 2018 sezonu için son olarak ekrana getirdiği iddialı dizisi Masum Değiliz’in müzikleri  ve şarkıları büyük merak konusu oldu. Özellikle Masum değiliz 1. bölümde çalan şarkılar.

Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Ushan Çakır, Sercan Badur, Aras Aydın gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Masum Değiliz dizisinin jenerik müziği ve fon müzikleri ilgili detaylar sitemizde anbean paylaşılacaktır. Uzun süredir tanıtım fragmanları yayınlanan müzikleri oldukça beğenilen diziye yeni yayın hayatında başarılar dileriz.

Dram, entrika ve suç konularının iç içe işlendiği Masum Değiliz, seçtiği müziklerle izleyenleri atmosferine çekmeyi başarıyor. Dizilerin oyuncu kadrosu, nerede çekildikleri ve konusu kadar müzikleri ve şarkıları da merak ediliyor. Zaten bir diziyi senaryoyla bütünleştiren önemli unsurlardan biri de müzikleri. Pek çok diziyi müzikleriyle hatırlıyor ve seviyoruz.

Masum Değiliz dizisi içinde aynı durum söz konusu olacaktır. Dizi severler Masum Değiliz çalan şarkılar ve müziklerle ilgili soruları sıklıkla sorgulamaya devam edecek. Masum Değiliz dizisi tüm bölümlerde çalan şarkılar ve müzikleri güncel olarak paylamaya devam edeceğiz.

Sizler Masum Değiliz jenerik ve dizi müziklerini nasıl buldunuz? Masum Değiliz dizisi çalan şarkılarla ve diğer tüm dizilerde merak ettiğiniz şarkıları yorum kısmında sorabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Wh_6mzJAG6s

 

 

10 YORUMLAR

  1. 8 Nisan 2018, 01:27
    realm- come my way dostlarım. umarım geç kalmamışızdır
    Nagehan hanım aynı şarkı değil en azından müzik değişik direk youtube linki paylaşırsan bire bir müzik için sevinirim

    • aynı şarkı ama müzik değil bire bir aynı parçayı youtube den buldu iseniz link atarsanız sevinirim

Comments are closed.